Aikuisten kolmen päivän akrobatia ja sirkus – leiri 30.7. – 31.7. ja 2.8.

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja kuten akrobatiaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, käsilläseisontaa, trampoliinia ja tasapainolajeja. Leirille osallistuvat pääsevät merkittävästi vaikuttamaan siihen mitä haluavat harjoitella. Myöskään lihasvoiman harjoittamista ei unohdeta ja illan päätteeksi pidetään aina loppuvenyttely. Leirille osallistuakseen ei tarvitse olla Circus Helsingin oppilas.

Leirillä on avoin taso, eli osallistua voivat niin vasta-alkajat kuin sirkusta jo pitempään harjoitelleet. Opettajat huomioivat jokaisen osallistujan lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia. Leirin ohjaajina toimivat Circus Helsingin kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat Pasi Nousiainen, Katerina Repponen, Onni Hämäläinen ja Fanni Tähtinen. Pasin ja Katerinan päälajeja ovat pariakrobatia, jongleeraus, jalkajongleeraus ja käsilläseisonta. Onni on erikoistunut ilma-akrobatiaan ja etenkin vertikaaliköyden opettamiseen. Oonan erikoisalueisiin kuuluvat käsiseisonta, akrobatia, pyramidit, hyppynaru sekä ikaros.
Huomaathan, että leirien osallistujamäärä on aiempia vuosia rajatumpi (max. 30 oppilasta/leiri). Kahden ensimmäisen leiripäivän jälkeen pidetään välipäivä, jotta osallistujilla on mahdollisuus palautua harjoituksista ennen viimeistä leiripäivää. Leirin hintaan sisältyy välipala.

Ilmoittautuminen leirille TÄÄLLÄ.

Aikuisten leirit (yli 16-vuotialle).
Aikuisten leiri: ma 30.7. – ti 31.7. ja to 2.8. klo 17– 21
Sisältää välipalan
Hinta: 150 €