Avoimet työpaikat

Siviilipalvelusmies/salimestari lukuvuodelle 2022-2023

Circus Helsinki etsii siviilipalvelusmiestä salimestarin toimeen vastaamaan harjoitustilan ja sosiaalitilojen siisteydestä ja turvallisuudesta. Lisäksi salimestari auttaa koulun tapahtumissa ja esiintymiskeikoilla koulun ulkopuolella sekä huolehtii pienitöisistä korjaus- ja huoltotoimenpiteistä sekä muista sekalaisista töistä.

Circus Helsinki on yli 1000 oppilaan sirkuskoulu Helsingissä Suvilahden alueella. Olemme avoin ja kannustava yhteisö, jossa kaikki tekevät töitä sirkustaiteen parissa täydellä sydämellä. Opetuksen lisäksi järjestämme sirkusesityksiä, sirkusfestivaaleja ja muuta sirkustoimintaa kaiken ikäisille ympäri vuoden.

Siviilipalvelusmies voi käyttää Circus Helsingin monipuolista harjoitustilaa ja välineistöä omaan harjoitteluunsa palveluksen ajan.

Tehtävän aloitus 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut tehtävästä ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: rehtori@circushelsinki.fi.
Lisätietoa siviilipalveluksen käytännön asioista voit lukea Siviilipalveluskeskuksen sivuilta.

 

Sijaisopettaja

Circus Helsinki etsii jatkuvasti iloiseen joukkoonsa tarvittaessa töihin kutsuttavia, tuntipalkkaisia sijaisopettajia, jotka voivat joustavasti hypätä mukaan tiimiin. Haemme joukkoon monipuolisesti opettajia eri ikäisille ja eri sirkuslajeissa. Arvostamme pedagogista koulutusta sekä ennen kaikkea intoa opettamiseen. Sijaiset kuulevat ensimmäisenä myös vapautuvista tuntiopettajien paikoista!

Tarjoamme työn lämminhenkisessä ja avoimessa yhteisössä mukavien kollegoiden kanssa. Opetus tapahtuu Suvilahdessa sijaitsevassa hyvin varustellussa sirkustilassa yhdessä opettajaparin kanssa. Työetuihin kuuluu muunmuassa maksuton harjoittelu salissa arkipäivisin. Palkka määräytyy hakijan aiemman opetuskokemuksen ja koulutuksen mukaisesti. Mainitsethan hakemuksessa myös opettamasi lajit.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluaisit liittyä Circus Helsingin opettajakuntaan!
Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: rehtori@circushelsinki.fi