Avoimet harjoitukset

Sunnuntaisin 22.1.–14.5., 4.6.
klo 17:30–19:30 lapset ja nuoret
klo 19:30–21:30 aikuiset

Avoimia harjoituksia ei ole 26.2. ja 9.4.

Syyskauden poissaoloja voi korvata avoimissa harjoituksissa talvilomaan asti. Kevätkauden poissaoloja ei voi korvata enää syksyllä 2023.

Avoimet harjoitukset ovat turvallista akrobatia- ja sirkustaitojen omatoimiharjoittelua varten. Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta huomaathan, että saliin mahtuu kerralla rajattu määrä ihmisiä.

Osallistujien käytössä on Circus Helsingin Generaattorisali (Sörnäisten rantatie 22, rakennus 1, ovi C, 2.krs.) ja välineistö. Sinun ei tarvitse olla Circus Helsingin oppilas osallistuaksesi avoimiin harjoituksiin. Pienet lapset voivat harjoitella vanhempiensa seurassa lasten ja nuorten vuorolla. Yli 15-vuotiaat voivat osallistua valinnaisesti nuorten tai aikuisten vuorolle. Paikalla on aina Circus Helsingin ohjaaja, jolta voi kysyä tarvittaessa neuvoa.

Avoimet harjoitukset maksavat 6 €/henkilö. Voit maksaa kertamaksun valvojalle tai vaihtoehtoisesti ostaa 10 kerran kortin (60 €) avointen harjoitusten valvojalta. 10 kerran kortilla ensimmäinen harjoituskerta on maksuton.

Circus Helsingin oppilaat voivat korvata viikkotuntiensa poissaoloja osallistumalla avoimiin harjoituksiin.

Tapaturmavakuutus: Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä.  Vakuutusehdot löydät täältä. Yli 20-vuotiaille ja kattavamman vakuutusturvan (esim.magneettikuvaus) haluaville, suosittelemme oman vakuutuksen hankkimista. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan toimintaohjeen.

Lisätietoa ammattilaisten ja itsenäisesti harjoittelevien aikuisharrastajien päivätreeneistä täällä.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna