Ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

 Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-24 avautuu ma 5.6. klo 10. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei ole vapaita paikkoja. Varsinkin kauden alussa ryhmissä tapahtuu kuitenkin yleensä oppilasmuutoksia, joten kannattaa seurata säännöllisesti ryhmien paikkatilannetta.

Järjestämme kokeilutunteja eri ikäryhmille toukokuun viimeisellä viikolla. Kokeilutunneille osallistuminen on suositeltavaa, mikäli oppilas on epävarma sirkusharrastuksen sopivuudesta. Lisätietoa kokeilutunneista löydät täältä.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2023–2024 ryhmiin ja opetusaikoihin, tärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon.  Tutustu myös lukuvuoden 2023-24 toimintaohjeisiin.

Mikäli olet ilmoittautumassa useampaan ryhmään, olethan yhteydessä toimistosihteeriin (toimisto@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatunteja, päivätreenejä ja avoimia harjoituksia.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Soile Vedenpää
info@circushelsinki.fi