Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin on avoinna!
Aikuisten osalta tiedotamme, kun toimintaa voidaan jälleen jatkaa.
Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä lukuvuoden 2020–2021 toimintaohjeisiin sekä ryhmiin ja opetusaikoihintasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon.

Mikäli olet uutena oppilaana ilmoittautumassa useammalle kuin yhdelle tunnille, otathan yhteyttä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia!

 

Koronatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 27.1.2021):

Lasten ja nuorten harjoitukset pidetään läpi kevätkauden livetreeneinä mahdollisuuksien mukaan ulko- ja/tai sisäharjoituksina. Palaamme asteittain sisäopetukseen, jos ja kun se on viranomaisten rajoitusten ja koronatilanteen mukaisesti turvallista, ja vastaavasti siirrymme kokonaan ulko-opetukseen, jos tilanne siihen velvoittaa.

Olemme ottaneet syksyllä käyttöön useita tartuntoja ennaltaehkäiseviä toimia, ja jatkamme hyviksi todettuja käytäntöjä myös kevätkaudella. Tiedotamme erikseen mahdollisista muutoksista ryhmiin ja ryhmäkokoihin liittyen niille, joita muutokset koskevat.

Mikäli viranomaiset päättävät kevätkaudella harrastustoiminnan sulusta, eikä lähiopetuksen järjestäminen ole mahdollista erityistoimista huolimatta, siirretään menetetyt opetusviikot ensisijaisesti kesälle, kuitenkin enintään 24.6. asti.

Poikkeustilanteessa emme valitettavasti voi taata poissaoloille korvausmahdollisuutta.

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 10–16)