Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Ilmoittautuminen kevätlukukauden peruutuspaikoille aukeaa uusille oppilaille ma 11.1.2021. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Huomioithan, että kaikkiin ryhmiin ei vapaudu paikkoja. Nykyisten oppilaiden syyskaudelle tekemä ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta, ellei kevätkautta erikseen peru. Lisäksi pienennämme ryhmäkokoja kevätkaudelle tartuntojen ennaltaehkäisemiseksi.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2020–2021 ryhmiin ja opetusaikoihinlukujärjestykseentasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon. Luethan huolellisesti myös lukuvuoden 2020–2021 toimintaohjeet.

Mikäli olet uutena oppilaana ilmoittautumassa useammalle kuin yhdelle tunnille, otathan yhteyttä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia!

 

Koronatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 3.12.2020):

Olemme ottaneet syksyllä käyttöön useita tartuntoja ennaltaehkäiseviä toimia, ja jatkamme hyviksi todettuja käytäntöjä myös kevätkaudella. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia, ja kiristämme tai lievennämme käytäntöjämme kulloisen tilanteen mukaisesti. Tiedotamme erikseen mahdollisista muutoksista ryhmiin ja ryhmäkokoihin liittyen niille, joita muutokset koskevat.

Teemme kaikkemme, että sirkuskoulu pystyisi antamaan lähiopetusta turvallisesti läpi kevätlukukauden. Mikäli viranomaiset päättävät kevätkaudella harrastustoiminnan sulusta, eikä lähiopetuksen järjestäminen ole mahdollista erityistoimista huolimatta, siirretään menetetyt opetusviikot ensisijaisesti kesälle.

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 10–16)