Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sirkuskouluun lukuvuodelle 2021–2022 aukeaa ma 7.6. klo 10. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä lukuvuoden 2021–2022 ryhmiin ja opetusaikoihintasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon. Tutustu myös syksyn 2021 toimintaohjeisiin.

Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei valitettavasti vapaudu paikkoja. Mikäli olet ilmoittautumassa useampaan ryhmään, olethan yhteydessä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia.

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (ma–to klo 10–16)

Pandemiatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 28.4.2021):
Jatkamme hyviksi todettuja tartuntoja ennaltaehkäiseviä toimia tarpeen mukaan myös syyskaudella 2021. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme tarpeen mukaan muokkaamalla opetuskäytäntöjämme ja harrastusryhmien kokoja. Mikäli lasten ja nuorten tunteja ei ole pandemiatilanteen vuoksi mahdollista pitää sisäharjoituksina erityistoimista huolimatta, jatkamme tunteja ensisijaisesti ulkona. Mikäli tunteja ei ole mahdollista jatkaa ulkonakaan, siirrämme menetetyt tunnit ensisijaisesti eteenpäin. Poikkeusjärjestelyjen ollessa voimassa emme valitettavasti voi taata poissaoloille korvausmahdollisuutta.