Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020–2021 on avoinna!
Circus Helsingin tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2020–2021 ryhmiin, tasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon. Tietopaketti uusille oppilaille on täällä.

Mikäli olet uutena oppilaana ilmoittautumassa useammalle kuin yhdelle tunnille, otathan yhteyttä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi).

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatunteja, päivätreenejä ja avoimia harjoituksia!

 

Koronatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 27.7.2020):

Tilanteesta johtuen lukujärjestykseen saattaa tulla muutoksia vielä kesän aikana. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme mahdollisiin kokoontumisrajoituksiin muokkaamalla ryhmien määrää ja ryhmäkokoja. Olemme tuossa tapauksessa yhteydessä ilmoittautuneisiin, joita muutokset koskevat. Huomaathan, että jos joutuisimme pienentämään oppilasmääräämme, ovat etusijalla vanhat oppilaamme. Lisäksi otamme tarpeen mukaan syyskaudella käyttöön erityistoimia hygieniaan, tuuletukseen ja siivoukseen liittyen.

Teemme kaikkemme, että sirkuskoulu pysyisi avoinna koko syksyn. Mikäli viranomaiset kuitenkin päättävät uudesta harrastustoiminnan sulusta kesken jo alkanutta syyslukukautta, eikä lähiopetuksen järjestäminen ole mahdollista erityistoimista huolimatta, pyrimme ensisijaisesti siirtämään sulun aikaiset tunnit syyskauden loppuun ja kevätkauden alkuun. Tunnit, joita ei voida siirtää, pidetään etäopetuksena verkkolivetunteina.

 

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 10–16)