Leirit

SYYSLOMALEIRIT 2018

Circus Helsinki järjestää syyslomaviikolla (viikko 42) akrobatia ja sirkus -leirit lapsille ja aikuisille
Syyslomaleireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat. Voit ilmoittautua mukaan leireille, olitpa sitten Circus Helsingin oppilas tai uusi tuttava. Opettajat huomioivat jokaisen osallistujan lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia kunkin treenaajan tarpeisiin. Tule tutustumaan sirkuksen eri lajeihin tai pitämään treenitahtia yllä myös lomaviikolla! Leirien ohjaajina toimivat Circus Helsingin kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat.

Lasten sirkusleiri (7­–15 -vuotiaille):
ma 15.10. klo 9–15
ti 16.10. klo 9–15
ke 17.10 klo 9–15

Sisältää lounasruokailun
Hinta 150 €
Max. 30 osallistujaa
Ilmoittaudu tästä

Lastenleirillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja, esimerkiksi akrobatiaa, trampoliinihyppyjä ja jongleerausta. Lisäksi leirillä leikitään ja pelataan erilaisia pelejä.
Lastenleirin ohjattu toiminta on ajalla klo 9–15, mutta sirkuksen aulatilaan on mahdollista saapua aamulla klo 8.30 ja jäädä klo 16 saakka, mikäli se on tarpeen esimerkiksi vanhempien töiden vuoksi. Lastenleirin hintaan sisältyy lounasruokailu.
Leirin ohjaajina toimivat: Margareeta Lauronen ja Katja Majola

Margareeta ja Katja ovat esiintyvän ryhmän entisiä oppilaita, joilla on vankka kokemus sirkuksen eri lajien harjoittelusta ja esiintymisestä. He ovat toimineet opettajina Circus Helsingillä useita vuosia.

Aikuisten akrobatia ja sirkus -leiri:
ma 15.10. klo 17–21
ti 16.10. klo 17–21
to 18.10. klo 17–21

Kolmen päivän akrobatia ja sirkus -leiri
Sisältää välipalan
Hinta 150 €
Max. 30 osallistujaa
Ilmoittaudu tästä

Aikuisten leirillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja, kuten lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, käsinseisontaa ja trampoliinihyppyjä. Myöskään lihasvoiman ja liikkuvuuden harjoittelua ei unohdeta. Leiriläiset pääsevät toiveillaan vaikuttamaan leirin sisältöihin.
Aikuisten leirin hintaan sisältyy välipala.
Leirin ohjaajina toimivat Circus Helsingin opettajat.