Leirit

AIKUISTEN UUDEN VUODEN LEIRI (yli 15-vuotiaille)

Ma 2.1. klo 17-21
Ti 3.1. klo 17-21
To 5.1. klo 17-21

Circus Helsingin sirkusleireillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja, kuten lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, käsinseisontaa ja trampoliinihyppyjä. Lisäksi kiinnitetään huomiota lihasvoiman ja liikkuvuuden harjoitteluun.

Leireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat. Opettajat huomioivat jokaisen osallistujan lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia kunkin treenaajan tarpeisiin.

Leirin hinta sisältää välipalan leiripäivinä.

Leirin hinta: 150 €
(sis. välipalan leiripäivinä)

Aikuisten leiri järjestetään Circus Helsingin Generaattorisalissa (Sörnäisten rantatie 22, ovi C, 2.krs).

ILMOITTAUTUMINEN

 

TALVILOMAN SIRKUSLEIRI 1.-4.-LUOKKALAISILLE

Ma 20.2.2023 – To 23.2.2023 klo 9-15

Circus Helsingin sirkusleireillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja, kuten lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, käsinseisontaa, trampoliinihyppyjä ja jongleerausta. Lisäksi harjoitellaan lihasvoimaa ja liikkuvuutta sekä leikitään, tehdään luovia harjoitteita, pelataan erilaisia pelejä ja ulkoillaan. Sirkuksen maailmasta löytyy jokaiselle sopivaa tekemistä reilussa ja kannustavassa ilmapiirissä!

Leireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat. Opettajat huomioivat jokaisen leiriläisen lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia.

Sirkukselle on mahdollista saapua aamuisin odottamaan klo 8.30 ja jäädä klo 16 saakka, mikäli se on tarpeen esimerkiksi vanhempien töiden vuoksi. Joustoajalla mm. pelataan pelejä opettajan valvonnassa.

Leirin hinta: 180 €
(sis. lounasruokailun)

Circus Helsingin leirit toteutetaan pienryhminä, ja leiriläisten käytössä on 600 m2 korkeatasoinen sirkustila Helsingin Suvilahdessa.

ILMOITTAUTUMINEN