Leirit

SYYSLOMAN KOLMEN PÄIVÄN SIRKUSLEIRI LAPSILLE

Circus Helsingin leireillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja, kuten lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, käsinseisontaa ja trampoliinihyppyjä. Lisäksi kiinnitetään huomiota lihasvoiman ja liikkuvuuden harjoitteluun. Lastenleireillä myös leikitään ja pelataan erilaisia pelejä.

Leireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat. Opettajat huomioivat jokaisen osallistujan lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia kunkin treenaajan tarpeisiin.

7–9-vuotiaille ja 10–12-vuotiaille
ma 14.10.– ke 16.10.
klo 9–15
Hinta: 150 € (sisältää lounasruokailun)

Ilmoittauduthan leirille 7.10. mennessä!

ILMOITTAUDU
FB-tapahtuma

 

HARRY POTTER -YÖLEIRI – TÄYNNÄ

Hyppää junaan kohti Tylypahkan sirkuskoulua, jossa professorit Tähtinen, Meritähti ja I-Know-Who opastavat sirkuksen ja taikamaailman saloihin! Luvassa akrobatia- ja sirkusharjoittelua, Harry Potter -aiheisia aktiviteetteja sekä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan katsomista. Leiri huipentuu leiriläisten esityksiin, joita vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan.

Leiriläiset yöpyvät sirkuksen harjoitussalissa. Hintaan sisältyy iltapala, aamiainen ja lounas. Leirille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat.

8–12-vuotiaille
to 17.10. klo 17 – pe 18.10. klo 15

Hinta: 75 €

Opettajat: Fanni Tähtinen, Meri Kunttu ja Aino Savolainen

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma