Tiiviskurssit

AJANKOHTAISET TIIVISKURSSIT CIRCUS HELSINGILLÄ:

 

Käsinseisonnan tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille)

Haluatko kokeilla käsinseisontaa tai kehittää käsinseisontataitojasi? Käsinseisonnan tiiviskurssilla tehdään käsinseisontaa kehittäviä tekniikka-, voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Taso on avoin ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tuntiin kuuluvat käsinseisontaan liittyvä alkulämmittely ja venyttely. Käytössä on harjoitusta tukevia ja helpottavia välineitä, kuten mattoja, erilaisia korokkeita ja käsinseisontatelineitä.

Ke 20.2. klo 18–20
Pe 22.2. klo 18–20

Hinta 60 €

Opettajat: Osmo ja Kristiina Tammisalo

Osmo on tietokirjailija ja sirkusopettaja, päälajeina akrobatia, pariakrobatia ja käsinseisonta, minkä lisäksi hän opettaa myös jongleerausta.
Kristiina on sirkusopettaja, valtiotieteen maisteri ja kulttuurialan medianomi. Kristiinan erikoisaloihin kuuluu käsinseisonta, pariakrobatia ja klovneria.

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma

 

Kiinalaisen tolpan tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille)

Pe 22.2. klo 17–19
La 23.2. klo 17–19

Tiiviskurssilla harjoitellaan kiipeämistä, erilaisia staattisia pitoja, liikeyhdistelmiä ja liukumista. Kurssille voivat osallistua niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin tolpan harrastajat.

Hinta: 60 €
Opettaja: Iiro Näkki, sirkuksen ja tanssin parissa työskentelevä koreografi, esiintyjä ja opettaja

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma

 

Ruoskan tiiviskurssit (yli 15-vuotiaille)

Kursseilla harjoitellaan erilaisia tapoja käyttää ruoskaa sirkusvälineenä. Lisäksi harjoitellaan tarkkuuttaa vaativia harjoituksia, kuten osumista johonkin kohteeseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ruoskan käytöstä. Mukaan omat korvatulpat ja pitkähihainen vaatetus (housut ja paita, jotka peittävät mahdollisimman paljon ihoa).

1. kurssi: La 23.2. klo 19–20.30
2. kurssi: Su 24.2. klo 17–18.30

Hinta: 35 € (1,5 h)
Opettaja: Katerina Repponen

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma

 

Stillitrapetsin tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille)

Su 24.3. ja su 31.3. klo 14–16

Kurssilla käydään läpi trapetsin perusteet heilureista yksittäisiin liikkeisiin ja temppusarjoihin. Tekniikassa keskitytään dynaamiseen, vahvaan liikkeeseen. Kuinka käyttää kroppaa luoden voimaa ja ‘ilma-aikaa’, joka auttaa liikehdinnän ja temppujen suorittamista? Minne liikeradat kannattaa suunnata, jotta trapetsilla liikkuminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti? Tunnilla edetään ryhmän tason mukaisesti ottaen huomioon jokaisen omat vahvuudet. Kurssilla kokeillaan paljon erilaisia variaatioita ja ideoita. Jokaiselle jotakin, hyvässä ilmapiirissä!

Hinta: 60 €
Opettaja: Enni-Maria Lymi