Saapuminen Circus Helsingille

Käyntiosoite
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22
Voimala/rakennus 1
ovi C (opetus) / ovi B (yleisö)
00540 Helsinki

Generaattorisali – Voimala/rakennus 1, ovi C, 2. krs (Sörnäisten rantatie 22)

Konttorisali – Konttori/rakennus 7, ovi B, 2. krs (Kaasutehtaankatu 1)

Suvilahden joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät. Suosittelemme julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen saapumista sekä sään salliessa vilkkaan Sörnäisten rantatien ylittämistä ylikulkusillan kautta. Lähimmät metropysäkit ovat Sörnäinen ja Kalasatama.

Suvilahden alueella on paljon toimijoita sekä liikkuvia lapsia ja alueella järjestetään yleisötapahtumia sekä festivaaleja läpi vuoden. Tapahtumien lisäksi rakennustyömaat vaikuttavat ajoittain alueen liikennejärjestelyihin. Olethan siis varovainen autolla liikkuessasi. Ethän pysäytä autoasi sirkuksen oven eteen edes väliaikaisesti lapsia noudettaessa.  Mikäli saavut henkilöautolla, voit useimmiten pysäköidä Suvilahden pysäköintialueelle, jossa on maksuton pysäköinti kiekolla 3 tunnin ajan.

Kulkureitteihin muutoksia Suvilahden alueella
Suvilahden alueella tehdään maanalaisten kanaalien poistotöitä 16.10.23-15.5.2024. Tämä aiheuttaa muutoksia alueen kulkuihin. Työmaa-alue on aidattu ja alueen läpikulku ei ole mahdollista jalan eikä ajoneuvoilla. Alla olevasta kartasta näkyy Suvilahden alueella käytössä olevat kulkureitit. Olemme pahoillamme työmaasta aiheutuvasta haitasta, johon emme valitettavasti voi vaikuttaa.