Saapuminen Circus Helsingille

Käyntiosoite
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22
Voimala/rakennus 1
ovi C (opetus) / ovi B (yleisö)
00540 Helsinki

Suvilahden joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät. Suosittelemme julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen saapumista sekä sään salliessa vilkkaan Sörnäisten rantatien ylittämistä ylikulkusillan kautta. Lähimmät metropysäkit ovat Sörnäinen ja Kalasatama.

Suvilahden alueella on paljon toimijoita sekä liikkuvia lapsia ja alueella järjestetään yleisötapahtumia sekä festivaaleja läpi vuoden. Olethan siis varovainen autolla liikkuessasi. Tapahtumien lisäksi rakennustyömaat vaikuttavat ajoittain alueen liikennejärjestelyihin. Mikäli saavut henkilöautolla, voit useimmiten pysäköidä Suvilahden kentän pysäköintialueelle.

Pysäköintijärjestelyt Suvilahdessa muuttuvat 3.6.2019 alkaen, ja pysäköinti muuttuu maksulliseksi. Maksuton pysäköinti 2 tunnin ajaksi (1.9. alkaen 3 tunnin ajaksi) alueella asioiville säilyy.

Vuoteen 2020 asti käynnissä oleva Hämeentien uudistus vaikuttaa liikenteeseen Sörnäisissä. Metro ja bussit kulkevat tavalliseen tapaan Sörnäisiin, mutta raitiovaunut ovat poikkeusreitillä. Katso ajankohtaiset tiedot täältä.