Saapuminen Circus Helsingille

Käyntiosoite
Circus Helsinki
Sörnäisten rantatie 22
Voimala/rakennus 1
ovi C (opetus) / ovi B (yleisö)
00540 Helsinki

Suvilahden joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät. Suosittelemme julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen saapumista sekä sään salliessa vilkkaan Sörnäisten rantatien ylittämistä ylikulkusillan kautta. Lähimmät metropysäkit ovat Sörnäinen ja Kalasatama.

Suvilahden alueella on paljon toimijoita sekä liikkuvia lapsia ja alueella järjestetään yleisötapahtumia sekä festivaaleja läpi vuoden. Tapahtumien lisäksi rakennustyömaat vaikuttavat ajoittain alueen liikennejärjestelyihin. Olethan siis varovainen autolla liikkuessasi. Ethän pysäytä autoasi sirkuksen oven eteen edes väliaikaisesti lapsia noudettaessa.  Mikäli saavut henkilöautolla, voit useimmiten pysäköidä Suvilahden kentän pysäköintialueelle.

Pysäköintijärjestelyt Suvilahdessa muuttuivat 3.6.2019 alkaen, ja pysäköinti muuttui maksulliseksi. Maksuton pysäköinti 3 tunnin ajaksi alueella asioiville säilyi.

Vuoteen 2020 asti käynnissä oleva Hämeentien uudistus vaikuttaa liikenteeseen Sörnäisissä. Metro ja bussit kulkevat tavalliseen tapaan Sörnäisiin, mutta raitiovaunut ovat poikkeusreitillä. Katso ajankohtaiset tiedot täältä.