Lukuvuosi 2023-2024

Tervetuloa Circus Helsingille!

Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-24 on sulkeutunut. Täältä löydät lukuvuoden 2023-24 ryhmät ja lukujärjestyksen, toimintaohjeet, tärkeät päivämäärät sekä hinnaston ja maksuehdot.


Lukuvuodelle 2024-25 ilmoittautuminen avautuu ma 3.6. klo 10. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei ole vapaita paikkoja. Varsinkin kauden alussa ryhmissä tapahtuu kuitenkin yleensä oppilasmuutoksia, joten kannattaa seurata säännöllisesti ryhmien paikkatilannetta.

Kokeilutunneille osallistuminen on suositeltavaa, mikäli oppilas on epävarma sirkusharrastuksen sopivuudesta. Ilmoitamme toukokuun mahdollisista kokeilutunneista kevään aikana.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2024–2025 ryhmiin ja opetusaikoihin, tärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon, jotka julkaistaan huhtikuun 2024 aikana.  Tutustu myös lukuvuoden 2024-25 toimintaohjeisiin.

Mikäli olet ilmoittautumassa useampaan ryhmään, olethan yhteydessä toimistosihteeriin (toimisto@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.


Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatuntejapäivätreenejä ja avoimia harjoituksia.

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Soile Vedenpää
info@circushelsinki.fi