Polttarit ja synttärit

Polttariopetus
Järjestämme sirkusaiheisia polttariopetuksia jälleen 19.5. -11.8.
Ohjelmaan kuuluu joitakin seuraavista: jongleerausta, akrobatiaa ilmaradalla ja trampoliineilla, ilma-akrobatiaa, hyppynarutemppuja, nuorallakävelyä tai taiteilua erilaisilla tasapainovälineillä. Harjoittelu vaatii liikuntavaatteet ja iloisen mielen, mutta mitään erityis- tai ennakkotaitoja ei tarvita. Harjoittelu on turvallista ja hauskaa. Opettajina toimivat Circus Helsingin sirkusammattilaiset.
Suosittelemme sirkuspolttariopetuksen pituudeksi 90 minuuttia.

Synttäriopetus
Synttäriopetus on yleensä joko 60 minuutin tai 90 minuutin mittainen. Ohjelmaan kuuluu joitakin seuraavista: jongleerausta, akrobatiaa ilmaradalla ja trampoliineilla, ilma-akrobatiaa, hyppynarutemppuja, nuorallakävelyä tai taiteilua erilaisilla tasapainovälineillä. Harjoittelu vaatii liikuntavaatteet ja iloisen mielen, mutta mitään erityis- tai ennakkotaitoja ei tarvita. Harjoittelu on turvallista ja hauskaa. Opettajina toimivat Circus Helsingin sirkusammattilaiset.
Mikäli haluaa sisällyttää opetukseen kestityksen vieraille (omat tarjottavat ja astiat mukaan), tulee varausajan olla 90 min.
Synttäriopetuksien aika on yleensä sunnuntaisin klo 10-14 välillä. Koulujen loma-aikoina sekä Circus Helsingin viikko-opetuksen ollessa kesätauolla 19.5.-11.8.2018 aikoja on valittavissa vapaammin.

Opetus kannattaa varata ajoissa, sillä tilamme ovat usein käytössä.
Lisätietoja ja varaukset: toimisto@circushelsinki.fi