Polttarit ja synttärit

Haluaisitko kokeilla sirkusta osana polttariohjelmaa? Tai haluaisitko juhlia omia tai lapsesi syntymäpäiviä Circus Helsingillä?

Circus Helsinki järjestää akrobatia- ja sirkusopetusta osana polttari- tai synttäriohjelmaa. Opetus voi sisältää esimerkiksi jongleerausta, trampoliiniliikkeitä, ilma-akrobatiaa, hyppynarutemppuja, nuorallakävelyä tai taiteilua erilaisilla tasapainovälineillä. Huomioimme tilaajan toiveet opetusta suunniteltaessa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta sirkuksesta osallistuaksesi opetukseen. Tarvitset mukaasi ainoastaan liikuntaan sopivat vaatteet ja avoimen mielen. Circus Helsingin kokeneet opettajat varmistavat, että harjoittelu on turvallista ja hauskaa.

Suosittelemme sirkuspolttareiden pituudeksi 90 min ja synttäreiden pituudeksi joko 60 min tai 90 min.
Sirkusopetuksen jälkeen tilaamme on mahdollista jäädä hetkeksi nauttimaan omia tarjottavia, jolloin varausajan tulee olla 90 min. Ethän nauti alkoholia ennen opetukseen osallistumista.

Lukukauden aikana sirkusopetus on mahdollinen pääasiassa arkisin ennen klo 16. Sunnuntaipäivät ovat sovittavissa. Sirkuskoulun lomakausina kokeilu onnistuu kaikkina aikoina.

Tarkista koulun loma-ajat

Ota yhteyttä:
Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi