Yritykset

Tarjoa ikimuistoinen sirkusillallinen tiloissamme tai kevennä tilaisuuksiasi sirkusesityksellä. Vai haluaisitko kenties järjestää tiimillesi sirkuskokeilupäivän? Ota yhteyttä ja sovi yrityksellesi sopivimmasta vaihtoehdosta!

 

Sirkuskokeilu yritysryhmille
Sirkuslajien kokeilu on taatusti hauska ja rentouttava vaihtoehto työhyvinvointipäivään, yritysjuhlan alkuun tai seminaaripäivän väliohjelmaksi.

Eri sirkuslajeihin tutustutaan turvallisesti Circus Helsingin ammattitaitoisten opettajien johdolla. Esimerkiksi 60 tai 90 minuutin aikana jokainen osallistuja ehtii kokeilla useampaa sirkuslajia pienryhmissä.

Lajivaihtoehtoja on monia: tasapainoilu (nuora, tasapainoilupallot), jongleeraus (pallot, keilat, diabolot, hulavanne), akrobatia pehmeällä 15m x 3m ilmaradalla, ilma-akrobatia (trapetsi, kangas, köysi), trampoliini, ilmapallohahmojen tekeminen,veitsenheitto ja klovneria.

Jos vieraat ovat juhlavaatteissa, suosittelemme luonnollisesti rauhallisempia, ei hiostavia lajeja (esim. jongleeraus, tasapainoilu,ilmapallohahmot tai veitsenheitto). Toivomme, etteivät vieraat ole nauttineet alkoholia ennen sirkusopetuksen alkamista.

Lukukauden aikana sirkuskokeilu on mahdollinen pääasiassa arkisin ennen klo 16. Perjantai-illat ovat sovittavissa, ja toimivat hyvin etenkin, jos haluatte yhdistää sirkuskokeilun esitykseen tai juhlaillalliseen tilassamme. Yhdistetyn sirkuskokeilun ja esityksen välissä on mahdollista nauttia yrityksen omia virvokkeita ja pikkupurtavia.

Sirkuskoulun lomakausina kokeilu onnistuu kaikkina aikoina.

Tarkista koulun loma-ajat

 

Esityksiä eri tilaisuuksiin
Circus Helsingin esitystarjonnasta löytyy sopivia esityksiä kaikkiin tilaisuuksiin. Tilaa esitys henkilökuntajuhlaan tai sirkuskokeilun yhteyteen.

Esiintyjät ovat Circus Helsingin palkitun esiintyvän ryhmän jäseniä. Ryhmä koostuu 12–20 -vuotiaista kokeneista esiintyjistä. Opetusministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuurilähettiläsryhmäksi, ja se on Euroopan esiintyvien nuorisoryhmien parhaimmistoa. Ryhmä koostuu 12–20 -vuotiaista nuorista. Tilaamalla ryhmän esityksen tuet nuorisosirkuksen toimintaa.

Esitykseen on mahdollista lisätä nuorisoryhmän lisäksi Circus Helsingin aikuisia sirkusammattilaisia. Ammattilaisten esitys on hyvä vaihtoehto etenkin, jos juhlien teema ei sovellu nuorille esiintyjille.

 

Kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet Generaattorisalissa
Circus Helsingin Generaattorisali on nykyaikaisesti varustettu sirkustila, joka muuntautuu tarpeen mukaan jopa 300 henkilön kokous-, virkistys- tai illanviettokäyttöön. Tilaan on esteetön kulku.

Circus Helsingin tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin Suvilahdessa. Urbaani Suvilahti on kaupunkilaisille tärkeä tapahtuma-alue, joka tunnetaan suojelluista voimalarakennuksistaan ja kaasukelloistaan. Circus Helsingin Generaattorisali on Suvilahden arkkitehtuurin kätketty helmi. Alun perin vuonna 1907 rakennettu art nouveau -henkinen, korkea ja valoisa tila on kunnostettu vuonna 2012 moderneihin tarpeisiin sopivaksi.

Suuria kokous- tai illanviettotilaisuuksia varten tilaan voidaan vuokrata erillinen valo- ja äänitekniikka sekä pitopalvelu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lukukauden aikana Generaattorisali on vuokrattavissa iltatilaisuuksiin pääasiassa perjantaisin. Sirkuskoulun lomakausina myös muut ajat ovat mahdollisia.

Tarkista koulun loma-ajat

Lisätietoja tilasta

 

Yhteydenotot:
toiminnanjohtaja Martina Linder
+358400881204
martina@circushelsinki.fi