Tilaa sirkusesitys

Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä esiintyy myös ulkopuolisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Tilausesitykset räätälöidään tilaajan tapahtumaan sopiviksi puvustuksia ja koreografioita myöten. Voit tilata erilaisia sirkushahmoja ilmapalloeläimiä loihtivista klovneista puujaloilla taituroiviin jättiläisiin sekä yksittäisiä numeroita tai pidemmän esityskokonaisuuden. Kokonaisuuksien kestot vaihtelevat 15 minuutista 1 tuntiin ja ne voidaan halutessa rakentaa myös juonellisina. Suosittu vaihtoehto on luoda tilaisuuteen tai tapahtumaan fantasiamaailma yhdistelemällä tanssillista akrobatiaa ja teatteria sekä visuaalisia ja musikaalisia elementtejä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kokeilemaan sirkusvälineitä ja sirkustaidetta yhdessä esiintyjiemme kanssa.

Circus Helsingin esiintyvä ryhmä on erittäin korkeatasoinen ja monipuolinen sekä kansainvälisesti palkittu niin taiteellisen kuin teknisenkin osaamisensa johdosta.

Ryhmä on esiintynyt useissa suurissa tapahtumissa, televisiossa ja useilla eri näyttämöillä sekä lukuisissa pienemmissä yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Yksittäisistä esityksistä mainittakoon esimerkiksi televisioitu yhteisesiintyminen Jukka Pojan kanssa sekä Millenium Gaalan avajaiset, josta Circus Helsinki vastasi kokonaisuudessaan. Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä on myös Opetusministeriön nimeämä Nuori kulttuuri -lähettiläs. Ryhmä on edustanut Suomea useissa eri sirkustapahtumissa ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa.

Tilaamalla esityksen Circus Helsingin esiintyvältä ryhmältä tuet lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Esiintyvän ryhmän esityspalkkiot käytetään Circus Helsingin sirkuskoulun hyväksi.

Tutustu esitystoimintaan katsomalla videoita ja kuvia.

Lisätietoja:
Martina Linder
+358400881204
martina@circushelsinki.fi