Hinnasto ja maksuehdot

HINNASTO LUKUVUONNA 2023–2024

Lasten, nuorten ja aikuisten tunnit
45-60 minuutin tunnit
196 € / lukukausi

75 minuutin tunnit
242 € / lukukausi

90 minuutin tunnit
290 € / lukukausi

2 krt/vko 60 minuutin tunnit
320 € / lukukausi

2 krt/vko 75 minuutin tunnit
400 € / lukukausi

2 krt/vko 90 minuutin tunnit
475 € / lukukausi

Perheryhmät (yksi lapsi ja yksi aikuinen)
45 minuutin tunnit
196 € / lukukausi

60 minuutin tunnit
242 € / lukukausi

Poikkeavan hintaiset tunnit
Senioriryhmä
170 € / lukukausi

Iltapäiväsirkus
137 € / lukukausi

Trampoliiniryhmät
300 € /lukukausi

Intensiiviryhmät (Valmennusryhmä, Taiturit, Konkarit ja Esiintyvä ryhmä)
575 € / lukukausi

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa, erikseen syyskaudesta ja kevätkaudesta. Syyskauden maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja kevätkauden maksusta lähetetään lasku sähköpostitse joulukuussa, jollei oppilas ole ilmoittanut marraskuun loppuun mennessä toimistolle (info@circushelsinki.fi) peruuttavansa kevätkauden oppilaspaikan.

Seuraavalle lukuvuodelle jatkavien oppilaiden ilmoittautuminen on avoinna ma 1.5. – su 7.5.-2023, ja uusien oppilaiden ilmoittautuminen avautuu ma 5.6.2023. Ilmoittautumissivustolle pääset klikkaamalla tästä.

 

MUUN OPETUKSEN HINNASTO

Aamuakrobatia
Kertamaksu 11 €
5 kerran kortti 50 € (10 € / kerta)
10 kerran kortti 100 € (10 € / kerta)
Sarjakortti on voimassa yhden lukuvuoden.
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon aamuakrobatiatunnin jälkeen. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohdat täältä.

Avoimet harjoitukset
6 € / kerta
60 € / 10 kerran kortti, jonka ostaessa ensimmäinen harjoituskerta on maksuton.
Ilmoittautuminen ja maksu paikan päällä harjoitusten valvojalle. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohdat täältä.

Päivätreenit
6 € / kerta
5 kerran kortti 30 €, 10 kerran kortti 60 € ja 50 kerran kortti 250 € (voimassa vuoden ostopäivästä).
Ostaessasi ammattilaisvuoron 10 kerran kortin saat ensimmäisen treenikerran maksutta.
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon ennen harjoittelun aloittamista. Tarkista ajankohdat Facebook-ryhmästä Circus Helsinki – päivätreenaajat.

Leirit
Circus Helsinki järjestää sirkusleirejä loma-aikoina. Leirien hinnat vaihtelevat leirien pituuden mukaan ja tieto hinnasta ilmoitetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiiviskurssit
Circus Helsinki järjestää ympäri vuoden tiiviskursseja, erityisesti loma-aikoina. Kurssien hinnat vaihtelevat kurssin pituuden, maksimioppilasmäärän ja harjoiteltavan lajin mukaan. Hintatiedot ilmoitetaan kyseisen kurssin ilmoittumisen yhteydessä.

Maksutavat
Opetuskausi-, kurssi- ja leirimaksu suoritetaan verkkomaksulla. Aikuisryhmien oppilaat voivat käyttää myös ePassia ja Smartum liikuntaetua.

Aamuakrobatiatunnit, päivätreenimaksut ja sarjakortit maksetaan toimistossa pankkikortilla tai käteisellä. Toimisto on auki arkisin klo 9-15.

 

Maksuun liittyvät ehdot

KAUSIOPETUKSEN ALENNUKSET SEKÄ PERUUTUS- JA KORVAUSEHDOT

Alennukset lukukausimaksuista
Jos oppilas ilmoittautuu usealle viikkotunnille, kallein tunti on normaalihintainen ja seuraavasta tai seuraavista tunneista myönnetään 30 %:n alennus. Alennusta ei myönnetä iltapäiväsirkustunneista eikä perheryhmistä (vauva/taapero/lapsi-vanhempi).

Alennusta tai vapaaoppilaspaikkaa voi myös hakea Circus Helsingin hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet sitä edellyttävät. Alennus myönnetään yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Mikäli olet ilmoittautumassa usealle tunnille tai aiot hakea alennusta hallitukselta, ota yhteyttä toimistoon (toimisto@circushelsinki.fi).

Sirkustunnin kokeileminen ennen sirkuskaudelle ilmoittautumista
Circus Helsinki järjestää syyskaudesta kiinnostuneille, 3–18-vuotiaille lapsille ja nuorille kokeilutunteja kunkin vuoden toukokuussa. Kokeilutunnit järjestetään ennen uusille oppilaille tarkoitetun, syyskauden sirkusryhmien ilmoittautumisen alkamista. Kokeilutunnin hinta on 14 €. Ilmoittautuminen kokeilutunneille alkaa huhtikuussa, jolloin tälle sivulle avautuu ilmoittautumislinkki. Kokeilutunneille osallistuminen on suositeltavaa, mikäli oppilas on epävarma sirkusharrastuksen sopivuudesta. Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa. Ilmoitus sairastumisesta on aina tehtävä viipymättä. Maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Huomaathan, että sirkuskauden kurssimaksua ei palauteta kuin painavista syistä tehdyn peruutuksen vuoksi. Mikäli oppilaan ei ole mahdollista osallistua kokeilutunnille, sirkustuntia on mahdollista tulla seuraamaan sivusta sopimalla asiasta etukäteen Circus Helsingin toimiston kanssa: info@circushelsinki.fi.

Poissaolot ja korvaaminen
Jos oppilas on poissa sairauden tms. syyn vuoksi, hän voi korvata poissaolonsa sunnuntaisin, oman ikäryhmänsä avoimissa harjoituksissa. Ekaluokkalaiset ja nuoremmat voivat osallistua avoimiin vain aikuisen seurassa. Aikuisryhmien oppilaat voivat korvata poissaolojaan aamuakrobatiatunneilla tai sunnuntain aikuisten avoimissa harjoituksissa. Pidemmistä poissaoloista tulee sopia opintosihteerin kanssa (info@circushelsinki.fi).

Syyslukukauden poissaoloja voi korvata seuraavan kevään talvilomaan asti. Kevätlukukauden poissaolot on korvattava saman lukukauden aikana.

Lopetus kesken kauden ja tunnin peruutus
Jos oppilas lopettaa kesken kauden tai pitää taukoa harjoittelusta, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä kuten raskaus, muutto pois pääkaupunkiseudulta, vakava loukkaantuminen tai sairastuminen.

Mikäli oppilas sairauden tai loukkaantumisen takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan 10 €:n toimistomaksua lukuun ottamatta. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettamisesta ja lopettamisen syystä toimistoon (toimisto@circushelsinki.fi) heti loukkaantumisen/sairastumisen sattuessa.  Hyvitystä ei tehdä takautuvasti.

Jos oppilas on ilmoittautunut ryhmään, jonka Circus Helsinki joutuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi perumaan, pyritään oppilaalle löytämään toinen hänelle sopiva sirkusryhmä. Jos sopivaa ryhmää ei löydy, on Circus Helsingillä oikeus peruuttaa oppilaspaikka, jolloin maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Ylivoimaisen esteen tai tapahtuman (force majeure) tilanteissa lukukausimaksua ei palauteta.

SIRKUSLEIRIEN JA TIIVISKURSSIEN ALENNUKSET SEKÄ PERUUTUS- JA KORVAUSEHDOT
Leirimaksun alennusta voi hakea Circus Helsingin hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet sitä edellyttävät. Alennus on haettava viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkamista. Mikäli aiot hakea alennusta, ota yhteyttä toimistoon (toimisto@circushelsinki.fi).

Leirien ja tiiviskurssien osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Leiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkamista, jolloin maksu palautetaan 10 €:n toimistomaksua lukuun ottamatta. Tämän jälkeen maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Ilmoitus sairastumisesta on aina tehtävä viipymättä.

Tiiviskursseilla ei ole peruutusoikeutta. Maksu palautetaan vain sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan 10 €:n toimistomaksua lukuun ottamatta. Ilmoitus sairastumisesta on aina tehtävä viipymättä.

Mikäli leirille tai kurssille ei ole ilmoittautunut riittävästi oppilaita, on Circus Helsingillä oikeus peruuttaa leiri/kurssi, jolloin maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Ylivoimaisen esteen tai tapahtuman (force majeure) tilanteissa kurssi-/leirimaksua ei palauteta.

VAKUUTUS
Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu viikkotuntien, leirien ja tiiviskurssien ajan Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä. Vakuutusehdot löydät täältä. Yli 20-vuotiaille ja kattavamman vakuutusturvan (esim. magneettikuvaus) haluaville suosittelemme oman vakuutuksen hankkimista. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan toimintaohjeet. Tarvittaessa oppilas voi pyytää toimintaohjeet myös suoraan toimistolta: toimisto@circushelsinki.fi.

KUVAUSLUPA
Circus Helsinki ottaa omaan käyttöön kuvia ja videoita kevätjuhlissa ja tapahtumissa. Materiaalia käytetään internet-sivuilla, tiedotteissa, esitteissä ja Circus Helsingin julkaisuissa. Kuvien yhteydessä ei säilytetä tai ilmoiteta nimi- tai muita yksilöiviä tietoja.

Sirkustunneilla otetaan toisinaan kuvia, joita saatetaan käyttää Circus Helsingin somekanavissa. Kuvissa ei mainita oppilaiden nimiä.

Osa Circus Helsingin opettajista kuvaa sirkustunneilla opetustarkoituksessa. Tämä aineisto lähetetään yleensä myös kyseiselle oppilasryhmälle Slack-sovelluksen kautta oppilaiden ja/tai oppilaiden huoltajien nähtäväksi. Huomioithan, että Slack-ryhmän jäsenillä ei ole oikeutta levittää näitä kuvia muualle ilman kuvattavien suostumusta.

Mainitsethan ilmoittautumisen Lisätiedot-kohdassa, mikäli et halua, että Circus Helsinki kuvaa sinua tai lastasi. Voit myös mainita, mikäli sinua tai lastasi saa kuvata, mutta Circus Helsinki ei saa jakaa kuvia muuten kuin Slackissä oppilaan omalle ryhmälle.

Huomioi kuitenkin, että Circus Helsinki ei voi estää yleisöä kuvaamasta läheistensä esityksiä kevätjuhlissa.

Avoimien ovien päivänä annamme oppilaille harjoittelurauhan. Opetustuntia ei saa kuvata.

 

OTA YHTEYTTÄ:
Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi