Hinnasto 2018-2019

Voimassa 1.8.2018 alkaen

45–60 minuutin tunnit
187 € / lukukausi

75 minuutin tunnit
232 € / lukukausi

90 minuutin tunnit
278 € / lukukausi

Intensiiviryhmät
Esiintyvä ryhmä
550 € / lukukausi
Valmennusryhmä
500 € / lukukausi
Konkarit (syventävän vaiheen oppilaat)
600 € / lukukausi

Pienryhmäopetus, erityistunnit
Trampoliinitunti
300 € / lukukausi
Lapsi-vanhempi-tunti
250 € / lukukausi
Vauva-vanhempi-tunti
187 € / lukukausi

Yksityistunnit 1–2 henkilölle
110 € / 60 min

Aamuakrobatia
Kertamaksu 11 €
Viiden kerran kortti 50 € (10 € / kerta)
Kymmenen kerran kortti 100 € (10 € / kerta)

Aamuakrobatiassa voi käydä kertamaksulla tai viiden/kymmenen kerran sarjakortilla. Kortti on voimassa yhden lukukauden. Kortin voi ostaa sirkuksen toimistosta. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen.

Avoimet harjoitukset
6 € / kerta tai 60 € / 10 kerran kortti, jonka ostaessa ensimmäinen harjoituskerta on maksuton.
Kertamaksu maksetaan paikan päällä harjoitusten valvojalle. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohdat täältä.

Ammattilaisten harjoitukset
6 € / kerta
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon on tehtävä ennen harjoittelun aloittamista. Tarkista poikkeukset Facebook-ryhmästä Circus Helsinki -ammattilaiset.
Ostaessasi ammattilaisvuoron 5 tai 10 kerran kortin saat lisäksi ensimmäisen treenikerran maksutta.
Ammattilaisvuorolle on mahdollista ostaa myös 50 kerran sarjakortti (250 €), joka on voimassa vuoden kerrallaan.

Alennukset
Jos oppilas ilmoittautuu usealle viikkotunnille, maksetaan kalliimmasta tunnista normaalihinta ja seuraavasta tai seuraavista tunneista saa 30 % alennuksen. Alennusta voi myös hakea Circus Helsingin hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet sitä edellyttävät. Alennus myönnetään yhdelle lukuvuodelle kerrallaan.

Maksutapa
Lukukausimaksu maksetaan yhdessä erässä ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet ilmoittautumassa usealle tunnille tai aiot hakea alennusta hallitukselta, ota yhteyttä toimistoon ilmoittauduttuasi.

Poissaolot ja korvaaminen
Jos 7–16 -vuotias oppilas on poissa sairauden tms. syyn vuoksi, hän voi korvata poissaolon toisen ryhmän tunnilla tai sunnuntain avoimissa harjoituksissa. Korvaustunneista ja pidemmistä poissaoloista tulee sopia erikseen opintosihteerin kanssa (info@circushelsinki.fi). Naperoryhmien oppilailla ei ole korvaustuntimahdollisuutta. Aikuisryhmien oppilaat sekä vauva-, taapero- ja perheryhmien aikuiset voivat korvata poissaolojaan aamuakrobatiassa tiistain ja keskiviikkoisin tai avoimissa harjoituksissa sunnuntaisin. Korvaaminen tulee suorittaa saman lukukauden aikana.

Lopetus kesken kauden
Jos oppilas haluaa lopettaa kesken kauden lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä: raskaus, vakava loukkaantuminen, maastamuutto tai muutto pois pääkaupunkiseudulta.

Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettamisesta ja lopettamisen syystä toimistoon. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti.


Ota yhteyttä:

Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi