Hinnasto

HINNASTO LUKUVUONNA 2022–2023

Lukukausimaksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa erikseen syyskaudesta ja kevätkaudesta.

45–60 minuutin tunnit
196 € / lukukausi

75 minuutin tunnit
242 € / lukukausi

90 minuutin tunnit
290 € / lukukausi

2 krt/vko 60 minuutin tunnit
320 € / lukukausi

2 krt/vko 90 minuutin tunnit
475 € / lukukausi

Erityistunnit

Iltapäiväsirkus
137 € / lukukausi

Sunnuntain lapsi-vanhempi-tunti (60 min)
260 € / lukukausi

Trampoliiniryhmät
300 € /lukukausi

Intensiiviryhmät (Valmennusryhmä, Taiturit, Konkarit ja Esiintyvä ryhmä)
575 € / lukukausi

Aamuakrobatia
Kertamaksu 11 €
5 kerran kortti 50 € (10 € / kerta)
10 kerran kortti 100 € (10 € / kerta)
Sarjakortti on voimassa yhden lukuvuoden.
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon aamuakrobatiatunnin jälkeen. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohdat täältä.

Avoimet harjoitukset
6 € / kerta
60 € / 10 kerran kortti, jonka ostaessa ensimmäinen harjoituskerta on maksuton.
Ilmoittautuminen ja maksu paikan päällä harjoitusten valvojalle. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohdat täältä.

Päivätreenit
6 € / kerta
5 kerran kortti 30 €, 10 kerran kortti 60 € ja 50 kerran kortti 250 € (voimassa vuoden ostopäivästä).
Ostaessasi ammattilaisvuoron 10 kerran kortin saat ensimmäisen treenikerran maksutta.
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon ennen harjoittelun aloittamista. Tarkista ajankohdat Facebook-ryhmästä Circus Helsinki – ammattilaiset.

Alennukset
Jos oppilas ilmoittautuu usealle viikkotunnille, maksetaan kalliimmasta tunnista normaalihinta ja seuraavasta tai seuraavista tunneista saa 30 % alennuksen. Alennusta ei myönnetä iltapäiväsirkustunneista eikä perheryhmistä (vauva/taapero/lapsi-vanhempi). Alennusta tai vapaaoppilaspaikkaa voi myös hakea Circus Helsingin hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet sitä edellyttävät. Alennus myönnetään yhdelle lukuvuodelle kerrallaan. Mikäli olet ilmoittautumassa usealle tunnille tai aiot hakea alennusta hallitukselta, ota yhteyttä toimistoon (toimisto@circushelsinki.fi).

Poissaolot ja korvaaminen
Jos koululais- tai nuortenryhmien oppilas (7–18-vuotiaat) on poissa sairauden tms. syyn vuoksi, hän voi korvata poissaolon sunnuntain avoimissa harjoituksissa. Pidemmistä poissaoloista tulee sopia opintosihteerin kanssa (info@circushelsinki.fi). Naperoryhmien oppilailla ei ole korvausmahdollisuutta. Aikuisryhmien oppilaat sekä vauva-, taapero- ja lapsi-vanhempi -ryhmien aikuiset voivat korvata poissaolojaan aamuakrobatiatunneilla tai sunnuntain avoimissa harjoituksissa. Korvaaminen tulee suorittaa saman lukukauden aikana.

Lopetus kesken kauden
Jos oppilas lopettaa kesken kauden tai on tauolla, lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä: raskaus, vakava loukkaantuminen, maastamuutto tai muutto pois pääkaupunkiseudulta.

Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettamisesta ja lopettamisen syystä toimistoon. Ilmoitus lopettamisesta on tehtävä viipymättä sairastumisen alkamisesta. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti.

Ylivoimaisen esteen tai tapahtuman (force majeure) tilanteissa lukukausimaksua ei palauteta.

Vakuutus
Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu sirkustuntien ajan Fennia Vahinkovakuutus Oy:ssä.  Vakuutusehdot löydät täältä. Yli 20-vuotiaille ja kattavamman vakuutusturvan (esim.magneettikuvaus) haluaville, suosittelemme oman vakuutuksen hankkimista. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan toimintaohjeen.

 

Ota yhteyttä:
Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi