Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025

Jatkoilmoittautumislomake täytetään sähköisesti  ilmoittautumissivun  kautta. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumisen täyttämistä. 

Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2024–2025 on avoinna viikon ajan  ma 29.4. – su 5.5.  Tuolloin nykyisillä oppilailla on mahdollisuus ilmoittautua ensi lukuvuoden ryhmiin ennen uusien oppilaiden ilmoittautumisen aukeamista. Jatkoilmoittautumisella pyrimme varmistamaan kaikille nykyisille oppilaille paikan sirkuskoulussa myös tulevana lukuvuonna. 

Jatkoilmoittautumisen voi tehdä mainittujen päivämäärien sisällä kaikessa rauhassa. Syksyn 2024 lukukausimaksua ei makseta ilmoittautumisen yhteydessä, vaan lähetämme vahvistuksen ryhmästä ja syksyn laskun jatkoilmoittautumisten käsittelyn jälkeen touko-kesäkuun vaihteessa. 

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen aukeaa ma 3.6. klo 10. Mikäli unohdat täyttää jatkoilmoittautumisen määräajan sisällä, voit ilmoittautua sirkuskouluun uusien oppilaiden ilmoittautumisen auettua. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei enää tässä vaiheessa ole vapaita paikkoja. 

Mikäli oppilas ei halua jatkaa Circus Helsingillä ensi syksynä, ei asiasta tarvitse ilmoittaa erikseen toimistoon. 


RYHMÄN VALINTA

Apuna ryhmän valinnassa voit käyttää alla olevia taulukoita, jotka kertovat mitä asioita tunneilla harjoitellaan ja mitä olisi hyvä osata tunnille tullessa. Perheryhmissä ryhmä valitaan lapsen iän mukaisesti. 

 LASTEN JA NUORTEN RYHMÄN VALINTA 

 AIKUISTEN RYHMÄN VALINTA 

Ensi lukuvuoden tuntikuvaukset löydät täältä.


ILMOITTAUTUMINEN 

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2024–2025 ryhmiin ja opetusaikoihin, tärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon.   

Jatkoilmoittautuminen tehdään ryhmien nimien ja numerokoodien avulla. Numeroi ryhmätoiveesi selkeästi haluttuun järjestykseen. Kirjaathan myös selkeästi ylös, jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään. 
 

Ilmoittautumissivulla on neljä vaihtoehtoa, joiden kautta ilmoittaudutaan: 

01 Omassa ryhmässään jatkavat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat jatkaa samassa ryhmässä kuin kuluneena vuonna. Tarkistathan ryhmälistauksesta tai lukujärjestyksestä harjoitusajan ja –paikan. 

02 Ryhmää vaihtavat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat vaihtaa ryhmää esimerkiksi, koska he siirtyvät iän puolesta isompien ryhmään tai heille on suositeltu siirtymistä vaativampaan ryhmään. Annathan useamman ryhmätoiveen, jotta vaihto onnistuu varmemmin. 

03 Lisätuntien ottajat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat ottaa entisen ryhmänsä lisäksi lisätunnin tai lisätunteja. Huomaathan, että sinun täytyy tässä tapauksessa ilmoittautua erikseen myös vaihtoehdossa 01 Omassa ryhmässään jatkavat. Annathan useamman ryhmätoiveen, jotta lisätunnin ottaminen onnistuu varmemmin. 

04 Perheenjäsenet
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaiden perheenjäsenet, jotka haluavat aloittaa sirkusharrastuksen Circus Helsingillä. 


HUOMIOITAVAA
 

 • Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta 2024–2025. Syys- ja kevätkaudet laskutetaan kuitenkin erikseen touko-kesäkuun vaihteessa ja joulukuussa. Mikäli oppilas ei halua jatkaa kevätkaudelle 2025, tulee asiasta ilmoittaa toimistoon marraskuun loppuun mennessä. 
 • Ensisijaisesti paikka taataan samassa ryhmässä jatkaville oppilaille, jonka jälkeen käsitellään ryhmän vaihtajat ja lisätuntien ottajat. Lopuksi käsitellään perheenjäsenten toiveet. 
 • Mikäli ryhmäsi ei jatku ensi syksynä, ilmoittaudu kuitenkin 01 Omassa ryhmässään jatkavissa.
 • Mikäli haluat ensisijaisesti vaihtaa ryhmää, mutta voit jäädä vanhaan ryhmääsi, jos vaihto ei onnistu, ilmoittaudu ainoastaan 02 Ryhmää vaihtavat. Mainitse tässä tapauksessa vanha ryhmäsi selkeästi ryhmätoiveissasi. 
 • Mikäli haluat jatkaa vanhassa ryhmässäsi ja ottaa lisätunnin, ilmoittaudu 01 Omassa ryhmässään jatkavat  sekä 03 Lisätuntien ottajat. Mikäli haluat vaihtaa ryhmää ja ottaa lisätunnin, ilmoittaudu 02 Ryhmää vaihtavat sekä 03 Lisätuntien ottajat. 
 • Jos lapsellesi on tärkeää päästä sirkuskaverin kanssa samaan ryhmään, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Samoin mainitkaa, jos perheenne lapset toivovat pääsyä ryhmiin, jotka harjoittelevat yhtä aikaa tai peräkkäin. Huomioimme toiveet mahdollisuuksien mukaan. 
 • Ryhmäkohtaiset opettajatiedot varmistuvat kesän aikana. Kaikki Circus Helsingin opettajat ovat taitavia ja asialleen omistautuneita ammattilaisia. Opetuksen laatu on taattu, vaikka ryhmässä olisi eri opettajat kuin kuluneella kaudella. 
 • Huomaathan, että voit ilmoittautua jatkamaan 01 Omassa ryhmässä jatkavissa, vaikka ryhmäsi harjoitusaika olisi muuttunut.  


UUDET RYHMÄT
 

 • 2024 Hillerinpoikaset (1-2 v. perheryhmä) LA 10:30-11:15, Generaattorisali UUSI!  
 • 2053 Kimalaiset (2-3 v. perheryhmä) SU 14:45-15:30, Generaattorisali UUSI! 
 • 2054 Västäräkit (2-3 v. perheryhmä) SU 15:30-16:15, Generaattorisali UUSI! 
 • 2103 Metsäkauriit (3-4 v. perheryhmä) LA 11:15-12, Generaattorisali UUSI! 
 • 2201 Hylkeenpoikaset (4-5 v. perheryhmä)  LA 9:15-10:15, Generaattorisali UUSI! 
 • 5102 Majavat (4.-6. lk.)  TO 15:45-17, Generaattorisali UUSI! 
 • 5103 Kilpikonnat (4.-6. lk.)  LA 13:15-14:30, Generaattorisali UUSI! 
 • 6100 Timanttitiikerit (7.lk. – 2. aste) PE 18:30-20, KONTTORISALI UUSI! 


INTENSIIVIRYHMIEN OPPILAAT JA NIIHIN HAKEVAT OPPILAAT
 

Jatkoilmoittautuminen koskee myös nykyisiä Esiintyvän ryhmän, Valmennusryhmän, Taiturien ja Konkarien oppilaita. Mikäli haluat jatkaa samassa ryhmässä myös ensi kaudella, jatkoilmoittaudu 01 Omassa ryhmässä jatkavissa. Mikäli haluat lopettaa harrastuksen, ilmoita asiasta sähköpostitse (info@circushelsinki.fi) viimeistään  ma 29.4. 

Intensiiviryhmiin haetaan videopääsykokeella. Hae rohkeasti mukaan, jos olet harjoitellut sirkusta tai muuta akrobaattista lajia jo pidempään ja yhteisöllinen sirkusharrastaminen sekä esiintyminen yksin ja yhdessä kiinnostaa! Pääsykoevideo ja kaavake tulee olla täytetty ja lähetetty to 23.5. Lisätietoa hakemisesta löydät täältä. 

Jos olet hakemassa pääsykokeissa intensiiviryhmään, jatkoilmoittaudu 02 ryhmää vaihtavissa.  Merkitse jatkoilmoittautumiseen ensimmäiseksi ryhmävaihtoehdoksi hakemasi intensiiviryhmä ja seuraaviksi vaihtoehdoiksi ryhmät, joihin haluat, mikäli sinua ei valita hakemaasi intensiiviryhmään. Huomioimme pääsykokeiden tulokset jatkoilmoittautumisten käsittelyssä.


BRIEFLY IN ENGLISH
 

Current student will have the opportunity to enrol to circus school for year 2024–2025 before new students’ enrollment. Registration is open for one week on April 29th to May 5th. 

Registration form is filled online here. Please ask if you have any difficulties with the registration as most of the information is only in Finnish. You can always contact student secretary (info@circushelsinki.fi) and ask her to fill the form for you. You can find next year’s groups and timetable here. 

We will send a confirmation e-mail after all registrations have been processed. If you forget to fill the form, you can register with new students after June 3rd. 


Ota yhteyttä:

Opintosihteeri Soile Vedenpää
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (ti klo 13:30-18, ke-pe klo 10-15)