Flow-pariakrobatian tiiviskurssi

FLOW-PARIAKROBATIAN TIIVISKURSSI

Ti ja ke 21.–22.5.
Klo 18–20

Flow-pariakrobatia yhdistää elementtejä pariakrobatiasta, akrojoogasta sekä tanssin maailmasta. Yksittäiset temput ja liikkeet yhdistetään sulaviksi kokonaisuuksiksi. Käydään lattialla, ollaan vinossa yhdessä ja erikseen sekä käydään myös korkealla! Opetus etenee teknisten temppujen opetuksesta liikkeiden yhdistämiseen ja sarjan harjoitteluun.

Kurssille tulijoiden on hyvä tuntea pariakrobatian perusteet. Ethän pelkää olla välillä ylösalaisin ja myös toisen harteilla. Suosittelemme kurssille osallistumista parin kanssa. Jos sinulla ei ole paria, lähetäthän ilmoittautumisen yhteydessä viestiä osoitteeseen pariakrobatia@gmail.com, niin pyrimme yhdistämään paria tarvitsevat ennen kurssia.

Hinta: 60 €

Opettajat: Saila Salminen ja Shingo Masuda

Saila ja Shingo ovat harjoitelleet pariakrobatiaa ja akrojoogaa yli 7 vuotta. He ovat myös esiintyneet erilaisissa tilaisuuksissa. Saila on sirkusopettaja ja valmistunut liikuntatieteiden maisteriksi pääaineena liikuntapedagogia. Shingolla on pitkä kilpatanssitausta paritansseista. Flow-kurssilla he opettavat suosikkiaan, tanssillisen pariakrobatian tempuista koostuvaa sarjaa.