Klovnerian tiiviskurssit lapsille ja aikuisille

KLOVNERIAN TIIVISKURSSI (10–14-vuotiaille)

Tule klovnerian tiiviskurssille etsimään omaa sisäistä klovniasi! Jokaisessa meistä asuu oma erityinen klovnipersoona, jota kurssin aikana houkutellaan esiin erilaisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Sirkuksen ja teatterin keinoja yhdistelevät klovneriaharjoitteet keskittyvät mm. pantomiimiin, komiikkaan ja esiintymiseen. Klovneria kasvattaa itseluottamusta sekä opettaa kehollista viestintää ja ryhmässä työskentelyä. Hauskalla kurssilla osallistujat saavat päästää luovuutensa valloilleen. Mukaan tarvitset vain mukavat, aktiiviseen tekemiseen sopivat vaatteet, vesipullon ja iloisen mielen.

Ti 21.5 ja ke 22.5 klo 16–18

Hinta 60 €

Opettaja: Celso de la Molina

Celso on klovni, sirkusopettaja ja esittävän taiteen kandidaatti. Hän aloitti sirkuksen harrastamisen Kreikassa vuonna 2004 ja on toiminut opettajana ympäri maailmaa. Circus Helsingillä hän on opettanut lastenryhmiä sekä vauva-, taapero- ja lapsi–vanhempi -ryhmiä jo yli kymmenen vuotta. Celson tunneilla on aina lämmin ja inspiroiva tunnelma. Celso opettaa klovnerian lisäksi akrobatiaa, jongleerausta sekä musiikillista ja kehollista ilmaisua. Celso puhuu äidinkielensä espanjan lisäksi suomea, englantia ja italiaa.

Ilmoittaudu
Facebook-tapahtuma

 

KLOVNERIAN TIIVISKURSSI (YLI 15-VUOTIAILLE)

Kurssilla perehdytään klovnerian maailmaan pelien ja leikkien kautta punaista nenää unohtamatta. Kurssi sopii kaikille klovneriasta kiinnostuneille, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta klovneriasta.

Ensimmäisenä kurssipäivänä pääpaino on fyysisissä harjoitteissa sekä klovnin tilan löytämisessä ja tutkimisessa. Toisena päivänä tartutaan kiinni liikkeen kautta rakennettavaan karaktääriin. Tuolloin tehdään myös pieniä episodeja yhdessä ja erikseen.

Mukaan tarvitset yksiväriset, mielellään tummat, joustavat vaatteet ja vesipullon.

Ti 28.5. klo 18–21 ja ke 29.5. klo 18.30–21.30

Hinta 90 €

Opettaja: Hanna Terävä

Hanna on klovni, sirkustaiteilija, sirkusopettaja ja tanssija. Hän on valmistunut tanssijaksi Tukholman Danshögskolanista ja klovnerian maisteriksi Tukholman Teatterikorkeakoulusta. Hanna työskentelee monipuolisesti klovnerian saralla aikuisille ja lapsille suunnatuissa kokonaisuuksissa teatterinäyttämöillä ja niiden ulkopuolella. Hannan viimeisimpiä teoksia ovat olleet Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Rakkaus ja Punainen Helmi naisklovnifestivaalilla ensi-iltansa saanut Naku.

Ilmoittaudu
Facebook-tapahtuma

kuva: Soile Mäkelä