Edistyneiden oppilaiden kesätreenit

circushelsinki036_pieniEdistyneille oppilaille järjestetään kesätreenejä 6.-20.6. välisenä aikana tiistaisin ja torstaisin kello 15-17. Tunnit on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille ja nuorille. Suosittelemme kesän harjoituksia jatkotason ryhmien oppilaille sekä valmennus- ja esiintyvän ryhmän oppilaille. Myös esimerkiksi kilpavoimistelijat tai traceurit (parkourin harrastaja), jotka ovat kiinnostuneita eri akrobatia- ja sirkuslajeista, ovat tervetulleita harjoituksiin, vaikkei heillä olisikaan aiempaa kokemusta sirkusharjoittelusta.

Tunnit alkavat yhteisellä lämmittelyllä, jonka jälkeen oppilaat jakautuvat harjoittelemaan akrobatiaa ja eri sirkuslajeja. Loppuun varataan aikaa vapaalle harjoittelulle. Tunteja opettavat tiistaisin Kristiina Tammisalo ja Osmo Tammisalo ja torstaisin Laura Tuorila ja Mikko Rinnevuori.

Yksittäisille tunneille voi tulla etukäteen ilmoittautumatta 12e/kerta. Jos aikoo käydä kaikissa treeneissä, kannattaa ilmoittautua etukäteen ilmoittautumissivulla, jolloin hinta on 50e/5 kertaa.

HUOM! Vuonna 2017 ei järjestetä pääsykoetta valmennus- ja esiintyvään ryhmään ja ryhmiin otetaan uusia oppilaita lähtökohtaisesti näiden harjoituksien kautta. Täten oppilaita, jotka haluaisivat mahdollisesti hakea valmennus- tai esiintyvän ryhmään, kannustetaan osallistumaan kesän tunneille. Harjoituksien taso vastaa esiintyvän ryhmän ja valmennusryhmän tason treenejä ja tunneille osallistuminen on hyvä mahdollisuus saada haasteellista ja hauskaa treeniä. Tunnit antavat myös esiintyvän ryhmän opettajille mahdollisuuden tutustua ryhmiin hakeviin oppilaisiin. Lisätietoa esiintyvästä ja valmennusryhmästä täältä.