Edistyneiden oppilaiden kesätreenit

circushelsinki036_pieniEdistyneille oppilaille järjestetään kesätreenejä 6.-20.6. välisenä aikana tiistaisin ja torstaisin kello 15-17. Tunnit on tarkoitettu yli 9-vuotiaille lapsille ja nuorille. Suosittelemme kesän harjoituksia jatkotason ryhmien oppilaille sekä valmennus- ja esiintyvän ryhmän oppilaille. Myös esimerkiksi kilpavoimistelijat tai traceurit (parkourin harrastaja), jotka ovat kiinnostuneita eri akrobatia- ja sirkuslajeista, ovat tervetulleita harjoituksiin, vaikkei heillä olisikaan aiempaa kokemusta sirkusharjoittelusta.

Tunnit alkavat yhteisellä lämmittelyllä, jonka jälkeen oppilaat jakautuvat harjoittelemaan akrobatiaa ja eri sirkuslajeja. Loppuun varataan aikaa vapaalle harjoittelulle. Tunteja opettavat tiistaisin Kristiina Tammisalo ja Osmo Tammisalo ja torstaisin Laura Tuorila ja Mikko Rinnevuori.

Yksittäisille tunneille voi tulla etukäteen ilmoittautumatta 12e/kerta. Jos aikoo käydä kaikissa treeneissä, kannattaa ilmoittautua etukäteen ilmoittautumissivulla, jolloin hinta on 50e/5 kertaa.