Esiintyvä ryhmä ja valmennusryhmä

Esiintyvä ryhmä

Esiintyvä ryhmä on 8-20-vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, joka esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa kuten kesätapahtumissa, yritysten ja järjestöjen tapahtumissa sekä festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Ryhmän taso on korkea ja ryhmä on toiminut mm. opetushallituksen nimeämänä Nuori kulttuuri -lähettiläänä.

Esiintyvään ryhmään otetaan lapsia ja nuoria, jotka ovat taidollisesti pitkällä ja jotka ovat kiinnostuneita sirkustaiteesta ja esiintymisestä. Esiintyvään ryhmään kuuluminen vaatii oppilaalta sitoutumista ryhmän toimintaan ja sääntöihin.

Ryhmän toiminnasta vastaa Circus Helsingin toiminnanjohtaja Martina Linder. Ryhmää opettavat Osmo Tammisalo, Kristiina Tammisalo, Saga Kolehmainen sekä vaihtuvat sirkusalan ammattilaiset.

Ryhmän harjoitusajat: maanantai kello 17-19:30, torstai kello 17-20, perjantai kello 17-20, sunnuntai kello 16:30-19:30. Oppilaat harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja esiintyvät säännöllisesti.

Valmennusryhmä

Valmennusryhmä (ns. ”Kepe”-ryhmä) on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat harrastaneet jo pidempään sirkusta tai jotain muuta akrobaattista lajia. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti akrobatiaa ja eri sirkuslajeja. Ryhmän oppilailla on halutessaan välillä esiintymismahdollisuuksia. Valmennusryhmä kuuluu taiteen perusopetuksen piiriin. Opettajat ovat suurelta osin samoja kuin esiintyvällä ryhmällä.

Lisätietoja ryhmistä saa toiminnanjohtaja Martina Linderiltä sähköpostiosoitteesta martina@circushelsinki.fi.

Esiintyjiä tapahtumiin ->

Pääsykokeet

Esiintyvästä ryhmästä ja valmennusryhmästä on vapautunut muutama paikka kaudelle 2017-2018. Ennakkotiedoista poiketen ryhmiin järjestetään pääsykoe myös tänä vuonna. Pääsykoe järjestetään Circus Helsingin tiloissa 3.8. kello 17-20. Lisätietoa täältä.
Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä

 

Palkintoja ja kunniamainintoja