Valmennusryhmä ja esiintyvä ryhmä

Valmennusryhmä
Valmennusryhmä (ns. ”Kepe”-ryhmä) on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat harrastaneet jo pidempään sirkusta tai jotain muuta akrobaattista lajia. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti akrobatiaa ja eri sirkuslajeja. Ryhmän oppilailla on halutessaan välillä esiintymismahdollisuuksia. Valmennusryhmä kuuluu taiteen perusopetuksen piiriin. Opettajat ovat suurelta osin samoja kuin esiintyvällä ryhmällä.

Esiintyvä ryhmä
Esiintyvä ryhmä on 8-20-vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, joka esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa kuten kesätapahtumissa, yritysten ja järjestöjen tapahtumissa sekä festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Ryhmän taso on korkea ja ryhmä on toiminut mm. opetushallituksen nimeämänä Nuori kulttuuri -lähettiläänä.

Esiintyvään ryhmään otetaan lapsia ja nuoria, jotka ovat taidollisesti pitkällä ja jotka ovat kiinnostuneita sirkustaiteesta ja esiintymisestä. Esiintyvään ryhmään kuuluminen vaatii oppilaalta sitoutumista ryhmän toimintaan ja sääntöihin. Oppilaat harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja esiintyvät säännöllisesti.

Ryhmän toiminnasta vastaa Circus Helsingin toiminnanjohtaja Martina Linder. Ryhmää opettavat Osmo Tammisalo, Kristiina Tammisalo, Saga Kolehmainen sekä vaihtuvat sirkusalan ammattilaiset.

Esiintyvän ryhmän palkinnot ja kunniamaininnat

Esiintyjiä tapahtumiin

Lisätietoja ryhmistä saa toiminnanjohtaja Martina Linderiltä (martina@circushelsinki.fi).

Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä