Liput kevään 2024 esityksiin myynnissä

Kevään 2024 aikana Circus Helsingillä esitetään useita mielenkiintoisia sirkusteoksia.

Kevään esityskauden aloittaa 12.4. ensi-iltansa saava Arda Yildirimin näytelmä Meistä, kärpäsistä. Meistä, kärpäsistä on osa valtakunnallista Nuori Näyttämö-hanketta ja tuotetaan yhteistyössä Helsingin kaupunginteatterin kanssa. Circus Helsingin dramatisoimassa esityksessä yhdistyy sirkus, teatteri ja tanssi kauniiksi, koskettavaksi kokemukseksi.

Esityksessä viivytään arkisissa, mutta samalla ainutlaatuisissa hetkissä. Hetkissä, joista löytyy elämän ainutlaatuinen kauneus ja merkitys. Tarina kuljettaa katsojan 90-luvun tunnelmiin betonilähiöissä. Tuulipuvut kahisevat ja radiosta kaikuu yöradion juontajan rauhoittava puhe.

Toukokuussa nuoret taitavat oppilaamme valtaavat esityslavan. 3.5. järjestettävässä CH Stagessa nähdään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän loppuun saattavien oppilaiden upeat päättötyöt sekä valittuja soolo- ja ryhmäteoksia Circus Helsingin intensiiviryhmien oppilailta. Tule, koe ja hämmästy!

Kevään esityskauden päättää Circus Helsingin oma YlösAlas-nuorisosirkusfestivaali, jossa tänä vuonna esiintyy Circus Helsingin intensiiviryhmien lisäksi kaksi vierailevaa ryhmää Ruotsista, Norrköpings Circus & Varieté ja Kulturskolan Markista. YlösAlas-festivaalin esityksiin voi ostaa kaikki esitykset sisältävän festivaalipassin. Esityksiin on myynnissä lippuja toki yksittäinkin.

Kaikkiin kevätkauden esityksiin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

LIPPUKAUPPAAN PÄÄSET KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!