Lasten kolmen päivän sirkusleiri

Tule mukaan lasten 3 päivän sirkusleirille: ma 15.10.– ke 17.10. klo 9–15.
Lastenleirillä harjoitellaan akrobatiaa, eri sirkuslajeja ja esimerkiksi trampoliinihyppyjä. Lisäksi leirillä leikitään ja pelataan erilaisia pelejä.

Lastenleirien hintaan sisältyy lounasruokailu.
Lastenleirin ohjattu toiminta on ajalla klo 9–15, mutta sirkuksen aulatilaan on mahdollista saapua aamulla klo 8.30 ja jäädä klo 16 saakka, mikäli se on tarpeen esimerkiksi vanhempien töiden vuoksi.

Syyslomaleireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat. Voit ilmoittautua mukaan leireille, olitpa sitten Circus Helsingin oppilas tai uusi tuttava. Opettajat huomioivat jokaisen osallistujan lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia kunkin treenaajan tarpeisiin. Tule tutustumaan sirkuksen eri lajeihin tai pitämään treenitahtia yllä myös lomaviikolla! Leirien ohjaajina toimivat Circus Helsingin kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat.

Lasten sirkusleiri (7–15 -vuotiaille):
ma 15.10. klo 9–15
ti 16.10. klo 9–15
ke 17.10 klo 9–15
Sisältää lounasruokailun
Hinta 150 €
Max. 30 osallistujaa
Ilmoittautuminen (viimeistään ma 8.10.)

Leirin ohjaajina toimivat: Margareta Lauronen ja Katja Majola.
Margareta ja Katja ovat esiintyvän ryhmän entisiä oppilaita, joilla on vankka kokemus sirkuksen eri lajien harjoittelusta ja esiintymisestä. He ovat toimineet opettajina Circus Helsingillä useita vuosia.