Intensiiviryhmien pääsykokeet keväällä 2019

Circus Helsingin intensiiviryhmiin (Esiintyvä ryhmä, Konkarit ja Valmennusryhmä) haetaan vuosittain pääsykokeella. Kevään 2019 pääsykokeet järjestetään huhti-toukokuussa. Kokeissa on kaksi vaihetta.


Esikarsinta

Esikarsinta intensiiviryhmiin tapahtuu videon avulla. Video tulee lähettää osoitteeseen saga@circushelsinki.fi 23.4.2019 mennessä. Voit myös tallentaa videon esim. YouTubeen ja lähettää linkin siihen.

Videon lisäksi tarvitsemme hakijan nimen, syntymäajan ja vanhemman yhteystiedot.

Videon voi kuvata esimerkiksi Circus Helsingin lasten ja nuorten avoimissa harjoituksissa, jotka järjestetään sunnuntaisin klo 10.30–12.30.

Lauantaina 20.4. klo 12–14 järjestetään ylimääräiset hakijoille suunnatut avoimet harjoitukset. Harjoitukset vetää intensiiviryhmien opettaja Fanni Tähtinen, joka osaa neuvoa ja avustaa videoiden tekemisessä.

Avoimien harjoitusten kertamaksu on 6 €.

Videolla tulee olla seuraavat asiat:
(Huom! Suorita vain ne liikkeet, jotka voit tehdä turvallisesti! Jos jokin osuus tai temppu on liian vaikea, jätä se tekemättä.)

  • Itsensä esittely: Nimi, missä ja mitä olet treenannut aikaisemmin, mihin ryhmään pyrit ja miksi haluat kyseiseen ryhmään.
  • Akrobatia: Kuperkeikat eteen ja taakse, kärrynpyörät molempiin suuntiin, käsilläseisontakuperkeikka ja arabialainen. Voit tehdä akrobatialiikkeet permannolla, trackilla tai trampoliinilla oman tasosi mukaan.
    • Ekstrat: Siltakaadot eteen ja taakse, puolivoltti, flikki, perhonen, punnerrus käsilläseisontaan, voltti eteen tai taakse ja yhdistelmät (esim. arabi-flikki).
  • Notkeus: Sklatka, spagaatit kaikkiin suuntiin, silta ja Y-vaaka.
  • Voima: Leukoja oma enimmäismäärä, tasajalkahyppy mahdollisimman korkealle palikalle, jalannostot (suorin jaloin) tankoon oma enimmäismäärä
  • Oma laji: Esitys tai 5 temppua välineellä/lajissa, josta pidät eniten (ei akro tai tramppa).
  • Vapaa osuus: Osaatko vielä jonkin hienon jutun? Näytä sekin meille!

Katso eri osuuksien mallivideot Circus Helsingin YouTubesta!

 

Pääsykoe

Esikarsinnasta pääsykokeeseen kutsutut oppilaat osallistuvat pääsykokeeseen Circus Helsingillä pe 3.5.2019.

Valmennusryhmän hakijat: klo 16–17.30
Konkarien ja Esiintyvän ryhmän hakijat: klo 18–20

Pääsykoe koostuu akrobatia-, ilmaisu-, ja lajiosuudesta sekä haastattelusta. Esiintyvään ryhmään hakijat esittävät lisäksi max. 4 min pituisen esityksen valitsemassaan lajissa.

Pääsykokeiden tulokset ilmoitetaan viikon sisällä pääsykokeista.

 

Lisätietoja: Saga Kolehmainen (saga@circushelsinki.fi)