Ilma-akrobatian aamutunteja elo-syyskuussa

Circus Helsinki järjestää ilma-akrobatian aamutunteja keskiviikkoisin 30.8.-27.9. Tunneille ovat tervetulleita niin Circus Helsingin tuntioppilaat kuin kaikki muutkin ilma-akrobatiasta kiinnostuneet. Ilmoittautua voi joko kaikille kerroille tai yksittäisille kerroille. Tunneille tulee ilmoittautua etukäteen täällä. Tunneilla ei voi korvata iltatuntien poissaoloja.

Ilma-akrobatian aamutunnit 30.8.-27.9. keskiviikko kello 9-10
Tunneilla harjoitellaan kiipeämistä, perusasentoja ja -liikkeitä köydessä. Harjoitukset on mahdollista tehdä myös kankaassa. Tunneilla keskitytään tarkkaan ja turvalliseen tekniikkaan. Yksittäisten liikkeiden sijasta tavoitteena on oppia yhdistämään liikkeitä luontevasti. Lisäksi tunneilla tehdään voima- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka auttavat ilma-akrobatiaharjoittelussa. Tunnit ovat tarkoitettu vasta-alkajille, vähän köyttä harjoitelleille ja niille, jotka haluavat kerrata perusteita rauhallisesti. Tunnin opettajana on ilma-akrobaatti Salla Hakanpää. Hinta 65e/5krt tai 13e/kerta.

Tunneille kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Luistamattomat materiaalit kuten esim. puuvilla sopivat parhaiten harjoitteluun. Vaatteiden kannattaa olla kainalot ja polvitaipeet peittävät hiertymien vältämiseksi. Tunnit sisältävät lyhyen lämmittelyn. Mikäli haluat lämmitellä huolellisemmin, voit tulla salin reunalle lämmittelemään kello 8 alkaen.

Improvisaatio ilma-akrobatiassa 6.-27.9. keskiviikko kello 10-11
Tunneilla tehdään erilaisia improvisaatioharjoituksia köydessä. Harjoitukset on mahdollista tehdä myös kankaassa. Tunnit on tarkoitettu keski-jatkotason harrastajille sekä ammattilaisille. Tunnit alkavat suoraan harjoittelulla, voit tulla lämmittelemään salin reunalle kello 8 alkaen. Hinta 50e/4 kertaa tai 13e/kerta. Opettajina vuorottelevat ilma-akrobaatit Henni Kervinen, Salla Hakanpää ja Onni Hämäläinen.

Esittävien taiteiden ammattilaiset voivat osallistua molemmille tunneille alennettuun hintaan (10e/krt, joka sisältää myös päivätreenimaksun, maksa toimistoon).