Pääsiäisloman toiminta

EMOTET TIKKIIN! -LEIRI (9–12-vuotiaille)

Leirillä harjoitellaan emote-liikkeitä, tehdään Fortnite-koreografia ja pelataan battlea sirkussaliin rakennetussa Fortnite-maailmassa. Leiri sopii kaikille innokkaille 9–12-vuotiaille Fortnite-pelaajille ja emote-tanssijoille. Leirillä pääset turvallisessa ympäristössä treenaamaan myös vaikeampia emoteja kuten Flippin incredible, Cat flip, Jugglin´ ja Hoop master. Käytössä ovat jättitrampoliinit, air trackit, patjat ja volttimonttu, joiden avulla liikkeitä päästään kokeilemaan kokeneiden akrobatia- ja sirkusohjaajien kanssa.

To 18.4. klo 17–19
Pe 19.4. klo 10–12

Hinta 60 €

Opettaja: Sofia Kistol

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma

 

NUORALLATANSSIN TIIVISKURSSI (yli 15-vuotiaille)

Kurssilla tehdään erilaisia tasapainoa kehittäviä harjoitteita ja opetellaan nuorallatanssiin liittyviä sirkusteknisiä temppuja. Harjoitteita tehdään sekä lattialla että tiukalla nuoralla. Kurssin taso on avoin ja haasteita lisätään kunkin osallistujan aiemman kokemuksen mukaan. Tunnin alussa keho lämmitellään tasapainoaistia herättelevillä liikkeillä. Harjoitteiden lisäksi kurssilla annetaan neuvoja ja haasteita kunkin osallistujan omaan harjoitteluun tulevaisuudessa.

Kurssille tulee ottaa mukaan asiaan kuuluvat joustavat vaatteet, leveälahkeisia housuja ei suositella, ja nuoralle sopivat tossut. Circus Helsingillä on muutama viuhka, mutta otathan mukaan oman viuhkasi, jos sinulla on sellainen. Muista myös vesipullo. Lisäksi mukaan kannattaa ottaa muistiinpanovälineet, koska kurssi on intensiivinen ja kurssin materiaaleja voi muuten olla vaikea muistaa jälkikäteen.

Pe 19.4. ja la 20.4. klo 17–19

Hinta 70 €

Opettaja: Hanna Moisala

Hanna on Oulusta kotoisin oleva sirkustaiteilija. Hän on toiminut aktiivisesti freelance-sirkustaiteilijana Turun Taideakatemian sirkuslinjalta 2008 valmistumisen jälkeen. Hanna on myös legendaarisen kulttibändin, Leningrad Cowboys -yhtyeen jäsen, jonka kanssa hän kiertää tanssijana ympäri Eurooppaa. Hän on täydentänyt opintojaan Lontoossa, National Centre for Circus Art -oppilaitoksessa suorittaen PGCert-tutkinnon nuorallatanssijana. Hanna on työskennellyt sekä yksin että osana työryhmää (mm. Agit Cirk, Chivaree, HK Circus, ja Dizzy O´Dare). Suomessa asuessaan Hanna ehti opettaa vakituisena sirkusopettajana Sorin Sirkuksella, Turun Taideakatemialla ja Lappeenrannan taidekoulu Estradilla. Hanna on Lumo Company -nykysirkusyhdistyksen perustajajäsen.
www.hannamoisala.com | https://www.lumocompany.com/

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma

kuva: Chantal Guevara

 

JONGLEERAUKSEN TIIVISKURSSI (yli 12-vuotiaille ja aikuisille)

Tervetuloa jongleerauksen tiiviskurssille! Kurssilla lähdetään liikkeille perusteista, ja pääset tutustumaan jongleerauksen eri tekniikoihin, joita sovelletaan palloilla, keiloilla ja renkailla. Käymme läpi mm. eri välineille ominaisia temppuja. Aiempi kokemus jongleerauksesta hyödyttää, mutta harjoituksia sovelletaan osallistujien tason mukaan.

Su 21.4. klo 11–13

Hinta 30€

Opettaja: Arttu Lahtinen

Arttu on jongleeraukseen erikoistunut sirkusartisti! Hän on opiskellut sirkusta Tukholmassa Dans- och Cirkushögskolanissa ja parhaillaan hän suorittaa siviilipalvelusta Circus Helsingillä.

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma

kuva: Einar Kling-Odencrants

 

KÄSINSEISONNAN TIIVISKURSSI (yli 15-vuotiaille)

Haluatko kokeilla käsinseisontaa tai kehittää käsinseisontataitojasi? Käsinseisonnan tiiviskurssilla tehdään käsinseisontaa kehittäviä tekniikka-, voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Taso on avoin ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tuntiin kuuluvat käsinseisontaan liittyvä alkulämmittely ja venyttely. Käytössä on harjoitusta tukevia ja helpottavia välineitä, kuten mattoja, erilaisia korokkeita ja käsinseisontatelineitä.

Su 21.4. klo 17–19
Ma 22.4. klo 17–19

Hinta 60 €

Opettajat: Osmo ja Kristiina Tammisalo

Osmo on tietokirjailija ja sirkusopettaja, päälajeina akrobatia, pariakrobatia ja käsinseisonta, minkä lisäksi hän opettaa myös jongleerausta.
Kristiina on sirkusopettaja, valtiotieteen maisteri ja kulttuurialan medianomi. Kristiinan erikoisaloihin kuuluu käsinseisonta, pariakrobatia ja klovneria.

Ilmoittaudu

Facebook-tapahtuma