Hinnasto

45 – 60 minuutin tunnit
187 € / lukukausi

90 minuutin tunnit
278 € / lukukausi

Pienryhmäopetus, erityistunnit
Trampoliinitunti
303 € / lukukausi
Lapsi-vanhempi-tunti
286 € / lukukausi
Vauva-vanhempi-tunti
187 € / lukukausi

Yksityistunnit 1 – 4 yksityishenkilölle
110 € / 60 min

Aamuakrobatia
Lukukausi 187 €
Kymmenen kerran kortti 121 €
Viiden kerran kortti 65 €
Kertamaksu 13 €

Aamuakrobatiassa voi käydä kymmenen tai viiden kerran sarjakortilla. Kortti on voimassa yhden lukukauden. Kortin voi ostaa sirkuksen toimistosta. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Katso ammattilaisten alennukset aamuakrobatiaan alempaa.

Avoimet harjoitukset
6 € / kerta
Kertamaksu maksetaan paikan päällä harjoitusten valvojalle. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohta Circus Helsingin etusivulta tai Circus Helsingin facebook-sivulta.

Ammattilaisten harjoitukset arkisin klo 9-15
6 € / kerta
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon on tehtävä ennen harjoittelun aloittamista. Tarkista poikkeukset Circus Helsingin etusivulta tai Circus Helsingin facebook-sivulta.
Ostaessasi 2.1.2018 alkaen ammattilaisvuoron 10-kerran kortin saat lisäksi ensimmäisen treenikerran ilman maksua.

Alennukset
Jos oppilas ilmoittautuu usealle viikkotunnille, kalliimmasta lukukausimaksusta maksetaan normaalihinta ja seuraavasta tai seuraavista tunneista saa 30% alennuksen.Alennusta voi myös hakea sirkuskoulun hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet ovat huonot. Näyttämötaiteiden ammattilaiset saavat alennusta aamuakrobatiatunneista. Kausimaksu 160€, kymmenen kerran kortti 100€ ja kertamaksu 10€.

Maksutapa
Lukukausimaksu maksetaan yhdessä erässä ilmoittautumisen yhteydessä.

Poissaolot
Mikäli alle 18-vuotias oppilas on sairauden tms. syyn takia poissa, hän voi osallistua korvaaville tunneille kyseisen lukukauden aikana. Opettaja informoi oppilasta sopivista korvaavista tunneista. Naperoryhmän oppilailla ei ole korvaustuntimahdollisuutta. Aikuisoppilaat voivat korvata poissaolot avoimissa harjoituksissa tai aamuakrobatiatunneilla.

Lopetus kesken kauden
Jos oppilas haluaa lopettaa kesken kauden lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä: raskaus, vakava loukkaantuminen, maastamuutto tai muutto pois pääkaupunkiseudulta.

Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettavansa sekä lopettamisen syyn netin kautta tai suoraan toimistoon. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti.