Hinnasto 2018-2019

Voimassa 1.8.2018 alkaen

45 – 60 minuutin tunnit
187 € / lukukausi

75 minuutin tunnit
232 € / lukukausi

90 minuutin tunnit
278 € / lukukausi

Pienryhmäopetus, erityistunnit
Intensiiviryhmä Konkarit (syventävän vaiheen oppilaat)
600 € / lukukausi
Trampoliinitunti
300 € / lukukausi
Lapsi-vanhempi-tunti
250 € / lukukausi
Vauva-vanhempi-tunti
187 € / lukukausi

Yksityistunnit 1 – 2 henkilölle
110 € / 60 min

Aamuakrobatia
Kertamaksu 11 €
Viiden kerran kortti 50 € (10 €/kerta)
Kymmenen kerran kortti 100 € (10 €/kerta)

Aamuakrobatiassa voi käydä kertamaksulla tai viiden/kymmenen kerran sarjakortilla. Kortti on voimassa yhden lukukauden. Kortin voi ostaa sirkuksen toimistosta. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Hinnat ovat kaikille ryhmille samat.

Avoimet harjoitukset
6 € / kerta
Kertamaksu maksetaan paikan päällä harjoitusten valvojalle. Käynti ei edellytä ilmoittautumista etukäteen. Tarkista ajankohta Circus Helsingin etusivulta tai Circus Helsingin facebook-sivulta.

Ammattilaisten harjoitukset arkisin klo 9-15
6 € / kerta
Ilmoittautuminen ja maksu toimistoon on tehtävä ennen harjoittelun aloittamista. Tarkista poikkeukset Facebook-ryhmästä Circus Helsinki -ammattilaiset.
Ostaessasi ammattilaisvuoron 10-kerran kortin saat lisäksi ensimmäisen treenikerran ilman maksua.
Toukokuusta 2018 alkaen on mahdollista ostaa myös 50 kerran sarjakortti, joka on voimassa vuoden kerrallaan. 50 kerran kortin hinta on 250 euroa.

Alennukset
Jos oppilas ilmoittautuu usealle viikkotunnille, maksetaan kalliimmasta tunnista normaalihinta ja seuraavasta tai seuraavista tunneista saa 30% alennuksen. Alennusta voi myös hakea sirkuskoulun hallitukselta, jos oppilaan perheen taloudelliset olosuhteet sitä edellyttävät.

Maksutapa
Lukukausimaksu maksetaan yhdessä erässä ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet ilmoittautumassa usealle tunnille tai aiot hakea alennusta hallitukselta ota yhteyttä toimistoon ennen ilmoittautumisen tekemistä.

Poissaolot
Mikäli alle 18-vuotias oppilas on sairauden tms. syyn takia poissa, hän voi osallistua korvaaville tunneille kyseisen lukukauden aikana. Opettaja informoi oppilasta sopivista korvaavista tunneista. Naperoryhmän oppilailla ei ole korvaustuntimahdollisuutta. Aikuisoppilaat voivat korvata poissaolot avoimissa harjoituksissa tai aamuakrobatiatunneilla.

Lopetus kesken kauden
Jos oppilas haluaa lopettaa kesken kauden lukukausimaksua ei makseta takaisin, ellei siihen ole painavia syitä: raskaus, vakava loukkaantuminen, maastamuutto tai muutto pois pääkaupunkiseudulta.

Mikäli oppilas sairauden takia jättää kauden kesken, saa hän loppumaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan. Tämä edellyttää kuitenkin, että oppilas on ilmoittanut lopettavansa sekä lopettamisen syyn netin kautta tai suoraan toimistoon. Hyvitystä ei tehdä takautuvasti.