fbpx

8310 Konkarit (13–18 v.)

Konkarit on intensiiviryhmä 13–18-vuotiaille syventävän vaiheen oppilaille. Syksyllä 2018 perustettu ryhmä on suunnattu taiteen perusopetuksen syventävän vaiheen oppilaille tai muuten korkean taitotason ja harjoittelumotivaation omaaville nuorille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa kahden tunnin ajan. Harjoituksissa painotetaan akrobatian ja oman, vapaasti valittavan sirkuslajin harjoittelua, kehonhallintaa, ilmaisua, esitysten tekoa, esiintymistä ja sirkustaiteen tuntemusta. Syventävän vaiheen päätteeksi on mahdollista suorittaa lopputyö ja saada todistus taiteen perusopintojen laajan oppimäärän suorittamisesta. Ryhmään haetaan pääsykokeella, joka järjestetään vuosittain huhti-toukokuussa.

8310 Konkarit (13–18 v.)

Konkarit on intensiiviryhmä 13–18-vuotiaille syventävän vaiheen oppilaille. Syksyllä 2018 perustettu ryhmä on suunnattu taiteen perusopetuksen syventävän vaiheen oppilaille tai muuten korkean taitotason ja harjoittelumotivaation omaaville nuorille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa kahden tunnin ajan. Harjoituksissa painotetaan akrobatian ja oman, vapaasti valittavan sirkuslajin harjoittelua, kehonhallintaa, ilmaisua, esitysten tekoa, esiintymistä ja sirkustaiteen tuntemusta. Syventävän vaiheen päätteeksi on mahdollista suorittaa lopputyö ja saada todistus taiteen perusopintojen laajan oppimäärän suorittamisesta. Ryhmään haetaan pääsykokeella, joka järjestetään vuosittain toukokuussa. Opettajat: Fanni, Elina ja Sofia K.

Konkarit 8310

Intensiiviryhmä "Konkarit" on 13-18 -vuotiaille syventävän vaiheen oppilaille. Syksyllä 2018 perustettu ryhmä on suunnattu taiteen perusopetuksen syventävän vaiheen oppilaille tai muuten korkean taitotason ja harjoittelumotivaation omaaville nuorille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa kahden tunnin ajan. Harjoituksissa painotetaan akrobatian ja oman, vapaasti valittavan sirkuslajin harjoittelua, kehonhallintaa, ilmaisua, esitysten tekoa, esiintymistä ja sirkustaiteen tuntemusta. Syventävän vaiheen päätteeksi on mahdollista suorittaa lopputyö ja saada todistus taiteen perusopintojen laajan oppimäärän suorittamisesta. Ryhmään haetaan pääsykokeella, joka järjestetään vuosittain toukokuun lopussa. Ryhmää ohjaavat Fanni ja Meri Tähti.

Class Filter

Filter class by days: