Circus Helsingille palkkio lastenkulttuurin edistämiseen

Helsingin kaupunki luovuttaa Circus Helsingille 9000 euron palkkion lastenkulttuurin edistämiseen. Sirkuskoulu juhlii palkkiota järjestämällä tulevana viikonloppuna lapsille ja nuorille suunnatut ilmaiset avoimet sirkusharjoitukset. Palkintoraha käytetään Circus Helsingin toiminnan kehittämiseen.

Palkkio on peräisin Opetus- ja Kulttuuriministeriön 19.11.2018 myöntämästä Lastenpäivä-palkinnosta, jonka sai tänä vuonna Helsingin kaupungin järjestämä Pormestarin itsenäisyysjuhlat neljäsluokkalaisille -tilaisuus. Helsingin kaupunki ohjaa palkintosumman Circus Helsinki association ry:lle, joka on useana vuotena esiintynyt itsenäisyysjuhlassa.

Circus Helsingin perustaja ja toiminnanjohtaja Martina Linder iloitsee sirkuskoulun saamasta huomionosoituksesta: ”Olen erittäin iloinen, että koulumme monivuotinen toiminta palkitaan. Sirkus on monipuolinen ja yhteisöllinen harrastus, jossa jokainen nuori voi löytää itselleen oman paikkansa. Se on paikka, jossa nuoret oppivat ylittämään itsensä muiden kannustamana ja muita kannustaen.”

Ilmaiset avoimet harjoitukset
La 24.11. klo 19.30–21.00 13–18 -vuotiaat
Su 25.11. klo 10.30–12.30 alle 13-vuotiaat

Avoimet harjoitukset ovat turvallista omatoimiharjoittelua varten. Sinun ei tarvitse olla Circus Helsingin oppilas osallistuaksesi avoimiin harjoituksiin. Pienet lapset voivat harjoitella vanhempiensa seurassa. Paikalla on Circus Helsingin ohjaaja, jolta voi kysyä tarvittaessa neuvoa.

 

TIEDOTE Circus Helsingille palkkio lastenkulttuurin edistämiseen

MEDDELANDE Circus Helsinki får pris för att befrämja barnkultur