Yritykset

Tarjoa ikimuistoinen sirkusillallinen tiloissamme tai kevennä tilaisuutta sirkusesityksillä. Vai haluaisitko kenties järjestää tiimillenne sirkuskokeilupäivän? Ota yhteyttä ja sovi sopivimmasta vaihtoehdosta!

 

Sirkuskokeilu yritysryhmille
Sirkuslajien kokeilu on taatusti hauska ja rentouttava vaihtoehto työhyvinvointipäivään, yritysjuhlan alkuun tai seminaaripäivän väliohjelmaksi.

Eri sirkuslajeihin tutustutaan turvallisesti Circus Helsingin ammattitaitoisten opettajien johdolla. Esimerkiksi 60 tai 90 minuutin aikana jokainen osallistuja ehtii kokeilla useampaa sirkuslajia pienryhmissä.

Lajivaihtoehtoja on monia: tasapainoilu (nuora, tasapainoilupallot, yksipyöräinen), jongleeraus (pallot, keilat, diabolot, hulavanne), akrobatia pehmeällä 15 m x 3 m ilmaradalla, ilma-akrobatia (trapetsi, kangas, köysi), trampoliini, ilmapallohahmojen tekeminen ja klovneria.

Jos vieraat ovat juhlavaatteissa, suosittelemme luonnollisesti rauhallisempia, ei hiostavia lajeja (esim. jongleeraus, tasapainoilu, ilmapallohahmot). Toivomme, etteivät vieraat ole nauttineet alkoholia ennen sirkusopetuksen alkamista.

Lukukauden aikana sirkuskokeilu on mahdollinen pääasiassa arkisin ennen klo 15. Sirkuskoulun lomakausina kokeilu onnistuu kaikkina aikoina. Perjantai-illat ovat sovittavissa, ja toimivat hyvin etenkin, jos haluatte yhdistää sirkuskokeilun esitykseen tai juhlaillalliseen tilassamme. Yhdistetyn sirkuskokeilun ja esityksen välissä on mahdollista nauttia yrityksen omia virvokkeita ja pikkupurtavia. Sirkuskokeilu on mahdollista järjestää myös yrityksenne omiin tiloihin.

Tarkista koulun loma-ajat

Ota yhteyttä:
Tuula Anttila
+358 40 098 5774
toimisto@circushelsinki.fi

 

Esityksiä eri tilaisuuksiin
Circus Helsingin esitystarjonnasta löytyy sopivia esityksiä kaikkiin tilaisuuksiin. Tilaa esitys henkilökuntajuhlaan tai sirkuskokeilun yhteyteen.

Esiintyjät ovat Circus Helsingin kansainvälisesti palkitun esiintyvän ryhmän jäseniä. Ryhmä koostuu 8–20 -vuotiaista kokeneista esiintyjistä. Opetusministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuuri -lähettiläsryhmäksi, ja se on Euroopan esiintyvien nuorisoryhmien parhaimmistoa. Tilaamalla ryhmän esityksen tuet nuorisosirkuksen toimintaa. Esitykseen on mahdollista lisätä nuorisoryhmän lisäksi sirkusammattilaisia.

Lisätietoja tilausesityksistä

Ota yhteyttä:
Saga Kolehmainen
saga@circushelsinki.fi

Kiireellisissä tapauksissa:
Martina Linder
+358 40 088 1204

 

Kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet Generaattorisalissa
Circus Helsingin Generaattorisali on kattavasti varustettu sirkustila, joka muuntautuu tarpeen mukaan jopa 300 henkilön kokous-, virkistys- tai illanviettokäyttöön. Tilaan on esteetön kulku.

Circus Helsingin tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin Suvilahdessa. Urbaani Suvilahti on kaupunkilaisille tärkeä tapahtuma-alue, joka tunnetaan suojelluista voimalarakennuksistaan ja kaasukelloistaan. Circus Helsingin Generaattorisali on Suvilahden arkkitehtuurin kätketty helmi. Alun perin vuonna 1907 rakennettu art nouveau -henkinen, korkea ja valoisa tila on kunnostettu vuonna 2012.

Suuria kokous- tai illanviettotilaisuuksia varten tilaan voidaan vuokrata erillinen valo- ja äänitekniikka sekä pitopalvelu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lukukauden aikana Generaattorisali on vuokrattavissa iltatilaisuuksiin pääasiassa perjantaisin. Sirkuskoulun lomakausina myös muut ajat ovat mahdollisia.

Tarkista koulun loma-ajat

Lisätietoja tilasta

Ota yhteyttä:
Saga Kolehmainen
saga@circushelsinki.fi

Kiireellisissä tapauksissa:
Martina Linder
+358 40 088 1204