Tilaa sirkusesitys

Kaipaisiko tilaisuutesi piristystä? Tilaa kauttamme sirkusesitys tai sirkushahmoja elähdyttämään tapahtumaasi! Ohjelmatarjontaamme kuuluu myös kasvomaalausta, ilmapallohahmojen valmistusta, popcornin ja hattaran valmistusta sekä sirkusopetusta välineillämme.

Circus Helsingin Esiintyvä ryhmä on 8–20 -vuotiaista lapsista ja nuorista koostuva noin 30 sirkusharrastajan ryhmä, joka on esiintynyt useissa eri tilaisuuksissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Esiintyvän ryhmän taiteellinen ja tekninen taso on korkea. Ryhmä on saanut useita kansainvälisiä palkintoja, ja Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt ryhmän Nuori Kulttuuri -lähettilääksi. Circus Helsingin tilausesityksiä on nähty mm. suurissa kaupunkitapahtumissa ja festivaaleilla; televisio-ohjelmissa; erilaisissa kaupallisissa tapahtumissa, avajaisissa, kauppakeskuksien tapahtumissa ja yritysjuhlissa sekä järjestöjen ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa. Halutessanne täydennämme esiintyvän ryhmän ohjelmanumeroita sirkusammattilaisten esityksillä.

Esityskokonaisuuksien kesto vaihtelee 15 minuutista 1 tuntiin, ja ne voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan juonellisiksi tai tilaisuuden teemaan sopiviksi. Asiakkaan toiveet huomioidaan niin esityksen sisällöissä kuin puvustuksissakin.

Sirkusesityksen lisäksi tai sijasta voit tilata tapahtumaasi erilaisia sirkushahmoja aina ilmapalloeläimiä loihtivista klovneista puujaloilla taituroiviin jättiläisiin. Suosittu vaihtoehto ovat erilaiset fantasiahahmot, jotka liikkuvat vieraiden joukossa esiintyen ja luoden taianomaista sirkustunnelmaa. Kerro ideasi meille, niin katsomme, miten sen voisi parhaiten toteuttaa!

Esiintyjien lisäksi kauttamme on mahdollista tilata kasvomaalausta, popcorn- tai hattarakone, sirkusvälineitä sekä sirkusopetusta. Voimme rakentaa tapahtumaan sirkusopetuspisteen, jossa vieraiden on mahdollista kokeilla esimerkiksi jongleerausta, ilmarataa tai tasapainoiluvälineitä.

Tilaamalla esityksen Circus Helsingin kautta tuet lasten ja nuorten sirkusharrastusta. Esityspalkkiot käytetään Circus Helsingin sirkuskoulun hyväksi.

Katso KUVIA ja VIDEOITA esityksistämme!

Ota yhteyttä:
Saga Kolehmainen
saga@circushelsinki.fi

Kiireellisissä tapauksissa:
Martina Linder
+358 40 088 1204