Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022

Circus Helsingin tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumissivullamme.

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä lukuvuoden 2021–2022 ryhmiin ja opetusaikoihintasokuvauksiintärkeisiin päivämääriin ja hinnastoon.

LASTEN- JA NUORTENRYHMIEN NYKYISET OPPILAAT

Lasten ja nuorten jatkoilmoittautuminen nykyisille oppilaille on avoinna viikon ajan toukokuussa 10.–16.5. Tuolloin nykyisillä oppilailla on mahdollisuus ilmoittautua ensi lukuvuoden ryhmiin ennen uusien oppilaiden ilmoittautumisen aukeamista. Tutustu tarkempiin jatkoilmoittautumisohjeisiin täällä.

LASTEN- JA NUORTENRYHMIEN UUDET OPPILAAT SEKÄ VAUVA- JA TAAPERORYHMÄT

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmien vapaille paikoille aukeaa uusille oppilaille ma 7.6. klo 10. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei valitettavasti vapaudu paikkoja. Mikäli olet ilmoittautumassa useampaan ryhmään, olethan yhteydessä opintosihteeriin (info@circushelsinki.fi) toisen tunnin alennuksen saamiseksi.

AIKUISTEN RYHMÄT

Epävarman koronatilanteen vuoksi ilmoittautuminen aikuisten ryhmiin aukeaa vasta myöhemmin. Tiedotamme tarkemmista päivämääristä ja yksityiskohdista, kun tilanne selkenee.

Viikko-opetuksen lisäksi järjestämme säännöllisesti sirkusleirejä, eri lajien tiiviskursseja, aamuakrobatiatunteja, päivätreenejä ja avoimia harjoituksia!

Pandemiatilanteesta johtuvia muutoksia ilmoittautumiseen liittyen (päivitetty 28.4.2021):
Jatkamme hyviksi todettuja tartuntoja ennaltaehkäiseviä toimia tarpeen mukaan myös syyskaudella 2021. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme tarpeen mukaan muokkaamalla opetuskäytäntöjämme ja harrastusryhmien kokoja. Mikäli lasten ja nuorten tunteja ei ole pandemiatilanteen vuoksi mahdollista pitää sisäharjoituksina erityistoimista huolimatta, jatkamme tunteja ensisijaisesti ulkona. Mikäli tunteja ei ole mahdollista jatkaa ulkonakaan, siirrämme menetetyt tunnit ensisijaisesti eteenpäin. Poikkeusjärjestelyjen ollessa voimassa emme valitettavasti voi taata poissaoloille korvausmahdollisuutta.

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 10–16)