Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

IMG_1428Uudet oppilaat voivat ilmoittautua kauden 2016-2017 tunneille 8.6. klo 9.00 alkaen tälle sivulle tulevan linkin kautta. Huomaathan, että uusia paikkoja ei välttämättä vapaudu kaikkiin opetusryhmiin.

Opetusta tarjotaan vauvoista aikuisiin ja aloittelijoista ammattilaisiin. Tutustu ennen ilmoittautumista lukuvuoden 2016-2017 lukujärjestykseen ja tuntikuvauksiin. Opetuksen hinnat ja muut maksuehdot löydät hinnastosta.

Circus Helsingillä opetukseen ilmoittaudutaan ryhmittäin, eli esimerkiksi ”Kotikissat”-ryhmään ilmoittautuneet käyvät opetuksessa lauantaisin kello 13-14. Halutessaan oppilaat voivat ilmoittautua useampaan ryhmään. Yleensä oppilaat harjoittelevat 1-4 ryhmässä.

Circus Helsingillä annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista sirkusopetusta. Alle 18-vuotiaat oppilaat ovat mukana taiteen perusopetuksessa.

Circus Helsingillä on myös poikkeuksellisen paljon harjoittelevat lasten ja nuorten esiintyvä- ja KePe -ryhmät.

Circus Helsingin opettajat ovat oman lajinsa parhaimmistoa. Harjoittelu Circus Helsingillä on asianmukaista ja turvallista. Sirkusharjoittelu vaatii oppilaalta kärsivällisyyttä ja tunneilla odotetaan hyvää käytöstä ja opettajan ohjeiden noudattamista.

Tarjoamme sirkusopetusta myös yrityksille, urheiluseuroille ja pienryhmille. Järjestämme myös polttareita ja synttäreitä. Circus Helsinki järjestää myös kaikille avoimia leirejä ja tiiviskursseja.