Täydennyshaku Konkarit-intensiiviryhmään

Hei sinä 15–18-vuotias innokas sirkusharrastaja! Haluaisitko treenata sirkusta aktiivisemmin ja päästä esiintymään enemmän? Circus Helsingin Konkarit-intensiiviryhmässä olisi tilaa muutamalle uudelle oppilaalle.  

Konkarit on intensiiviryhmä toisen asteen opiskelijoille. Ryhmä on suunnattu taiteen perusopetuksen syventävän vaiheen oppilaille tai muuten korkean taitotason ja harjoittelumotivaation omaaville nuorille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 18–20. Harjoituksissa painotetaan akrobatian ja oman, vapaasti valittavan sirkuslajin harjoittelua, kehonhallintaa, ilmaisua, esitysten tekoa, esiintymistä ja sirkustaiteen tuntemusta. Syventävän vaiheen päätteeksi on mahdollista suorittaa lopputyö ja saada todistus taiteen perusopintojen laajan oppimäärän suorittamisesta. Ryhmää ohjaavat Fanni Tähtinen, Meri Kunttu ja Veela Mannerkoski. 

Järjestämme ryhmään täydennyshaun keskiviikkona 20.9. klo 18–20. 

Täydennyshakutilaisuudessa hakijat osallistuvat Konkareiden normaaliin sirkustuntiin, joka sisältää muun muassa lämmittelyä, akrobatiaa ja sirkuslajiharjoituksia. Otamme arvioinnissa huomioon motivaation, sirkuslajitekniikan, voiman ja notkeuden, liikkeiden huolellisen suorittamisen sekä luovuuden ja ilmaisun.  

 Ilmoittautuminen hakutilaisuuteen oheisen lomakkeen kautta https://forms.gle/faHd1cPTge5qFy5g8 

Tervetuloa!