Tärkeää tietoa kevätkauden alkuun liittyen

Voimassa olevat rajoitukset vaikuttavat tammikuussa myös Circus Helsingin toimintaan. Olemme lähettäneet kaikille oppilaille sähköpostitse tietoa kevätkauden alkuun liittyen.

-Kevätkausi alkaa lasten ja nuorten ryhmille vuonna 2003 syntyneille ja nuoremmille suunnitellusti sisäharjoituksina 10.1. alkaen. Tunneilla noudatetaan jo hyviksi todettuja tartuntoja ennaltaehkäiseviä toimia. Voit tutustua käytännön järjestelyihin tarkemmin täällä. Valitettavasti muutamat nuorten ryhmien vuonna 2002 syntyneet ja vanhemmat oppilaat joutuvat toistaiseksi olemaan tauolla harrastuksesta.
-Kevätkausi alkaa lapsi-vanhempi-ryhmille (3–4 ja 4–5-vuotiaat) 10.1. alkaen ulkoharjoituksina. Ulkoharjoitukset ovat opettajillemme ja monille oppilaille jo tuttuja viime keväältä. Harjoitukset pidetään ryhmien normaalina harjoitusaikana, ja ne alkavat Circus Helsingin B-ovelta. Tutustu ulkoharjoitusten käytännön järjestelyihin tarkemmin täällä.
-Circus Helsingin vauva-vanhempi- ja taapero-vanhempi-ryhmien sekä aikuisten kevätkauden alku siirtyy. Kevätkausi alkaa näillä näkymin 25.1. alkaen. Kauden alun siirtymisen myötä ryhmille pidetään tunnit lukujärjestyksen mukaan myös koulujen talvilomaviikolla ma 21.2. – su 27.2. ja kauden loppua venytetään toukokuussa, jotta kevään 16 harjoituskertaa täyttyy.
-Aamuakrobatiatunnit ja avoimet harjoitukset ovat toistaiseksi tauolla. Tiedotamme, kun voimme jatkaa näitä.

Lisäys 10.1.
Lasten ja nuorten kausi alkaa lähettämiemme viestien mukaisesti. Muutoksena aiempaan viestiin avi muutti pe 7.1. antamassaan päätöksessä ikärajaa siten, että myös vuonna 2003 syntyneet voivat osallistua tunneille: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929083.
Viikonlopun aikana mediassa on käyty keskustelua koronatilanteesta, ja Suomen hallitus on ehdottanut myös lasten ja nuorten harrastusten taukoa. Helsingin kaupunki ja avi käsittelevät näitä uusia suosituksia tällä viikolla ja tekevät niiden pohjalta päätöksiä tuleville viikoille. Olemme teihin yhteydessä jatkosta, kun tiedämme.

Lisäys 17.1.
Kaupunki ja avi linjasivat, että lasten ja nuorten harrastukset voivat jatkua: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929649

Mukavia sirkushetkiä!
Circus Helsingin väki