Syysloman toiminta

SYYSLOMAN KOLMEN PÄIVÄN SIRKUSLEIRI LAPSILLE

Circus Helsingin leireillä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja, kuten lattia-akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, käsinseisontaa ja trampoliinihyppyjä. Lisäksi kiinnitetään huomiota lihasvoiman ja liikkuvuuden harjoitteluun. Lastenleireillä myös leikitään ja pelataan erilaisia pelejä.

Leireille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat. Opettajat huomioivat jokaisen osallistujan lähtötason ja tarvittaessa vaikeuttavat tai helpottavat harjoituksia kunkin treenaajan tarpeisiin.

7–9-vuotiaille ja 10–12-vuotiaille
ma 14.10.– ke 16.10.
klo 9–15
Hinta: 150 € (sisältää lounasruokailun)

Ilmoittauduthan leirille 7.10. mennessä!

ILMOITTAUDU
FB-tapahtuma

 

 

SIRKUSTA YHDESSÄ! -TIIVISKURSSIT

Syysloman Sirkusta yhdessä! -tiiviskurssilla lapsi ja aikuinen tutustuvat sirkuksen maailmaan kahden harjoituskerran ajan. Osallistujat pääsevät kokeilemaan akrobatiaa ja eri sirkuslajeja leikillisten harjoitteiden kautta yhdessä ja erikseen. Lapsen kanssa kurssille voi osallistua paitsi vanhempi myös esimerkiksi isovanhempi, täti tai setä, kummi tai muu läheinen aikuinen!

Aikuinen ja lapsi 1–2 v.
Ma 14.10. ja ke 16.10. klo 16–17

Aikuinen ja lapsi 3–6 v.
Ma 14.10. ja ke 16.10. klo 17–18

Hinta: 35 € /pari

opettaja: Celso de la Molina
Celso on fyysiseen teatteriin ja komediaan erikoistunut ammattinäyttelijä. Circus Helsingillä hän on opettanut lastenryhmiä sekä vauva-, taapero-, ja perheryhmiä yli kymmenen vuoden ajan. Celson tunneilla on aina lämmin ja inspiroiva tunnelma, jonka turvin oppilaiden on helppo tarttua vaativiinkin luovuutta ja taitoja kehittäviin harjoituksiin. Celsolle mieluisimmat alueet sirkustaiteessa ovat klovneria ja pantomiimi, mutta hän opettaa myös akrobatiaa, jongleerausta sekä musiikillista ja kehollista ilmaisua. Celso opettaa suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

50+ SIRKUKSEN TIIVISKURSSI

Tiiviskurssilla pääset kokeilemaan eri sirkuslajeja ja opettelemaan erilaisten sirkusvälineiden käyttöä esimerkiksi jongleerausta, vanteita ja tasapainoilua turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Halutessaan oppilaat voivat haastaa itseään myös trampoliinin, nuorallakävelyn tai trapetsin parissa! Keskiössä on jokaisen oman kehon kuuntelu ja uusien taitojen opettelu hauskanpitoa unohtamatta!

Ma 14.10. ja ke 16.10. klo 18–19.30

Hinta: 45 €

opettaja: Celso de la Molina
Celso on fyysiseen teatteriin ja komediaan erikoistunut ammattinäyttelijä. Celson tunneilla on aina lämmin ja inspiroiva tunnelma, jonka turvin oppilaiden on helppo tarttua vaativiinkin luovuutta ja taitoja kehittäviin harjoituksiin. Celsolle mieluisimmat alueet sirkustaiteessa ovat klovneria ja pantomiimi, mutta hän opettaa myös akrobatiaa, jongleerausta sekä musiikillista ja kehollista ilmaisua. Celso opettaa suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

KIINALAISEN TOLPAN TIIVISKURSSI (yli 15-vuotiaille)

Kurssilla harjoitellaan erilaisia staattisia pitoja, liikeyhdistelmiä ja liukumista tolpalla. Kiinalaisella tolpalla kiipeämisen tulisi olla sinulle jo tuttua. Otathan mukaan kurssille treenivaatteiden lisäksi farkut ja pitkähihaisen hupparin suojaamaan ihoa palamiselta sekä kumipohjaiset tossut.

Ma 14.10. ja ti 15.10. klo 18–20

Hinta: 75 €

Opettaja: Petri Tuominen
Petri on sirkustaiteilija ja sirkuksen opettaja. Hän on valmistunut Tukholman tanssi- ja sirkuskorkeakoulusta (DOCH) päälajeinaan tolppa ja akrobatia. Petri on perustanut ja johtanut Race Horse Companya vuosina 2008-2016 ja toiminut sen jälkeen freelance-artistina. Hän on esiintynyt ympäri maailmaa ja opettanut Suomessa, Euroopassa, Islannissa, New Yorkissa ja Hong Kongissa. Vuonna 2016 Petri oli yksi sirkuksen valtionpalkinnon saajista.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

KÄSINSEISONNAN TIIVISKURSSI (yli 15-vuotiaille) – TÄYNNÄ

Haluatko kokeilla käsinseisontaa tai kehittää käsinseisontataitojasi? Käsinseisonnan tiiviskurssilla tehdään käsinseisontaa kehittäviä tekniikka-, voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Taso on avoin ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tuntiin kuuluvat käsinseisontaan liittyvä alkulämmittely ja venyttely. Käytössä on harjoitusta tukevia ja helpottavia välineitä, kuten mattoja, erilaisia korokkeita ja käsinseisontatelineitä.

Ti 15.10. klo 18–20

Hinta 30 €

Opettajat: Kristiina ja Osmo Tammisalo

Kristiina on sirkusopettaja, valtiotieteen maisteri ja kulttuurialan medianomi. Sirkuksessa hänen erikoisaloihinsa kuuluvat käsinseisonta, pariakrobatia, fyysinen teatteri ja klovneria.
Osmo on sirkusopettaja ja tietokirjailija. Sirkuksessa hänen päälajinsa ovat akrobatia, pariakrobatia ja käsinseisonta, minkä lisäksi hän opettaa jongleerausta.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

 

HARRY POTTER -YÖLEIRI – TÄYNNÄ

Hyppää junaan kohti Tylypahkan sirkuskoulua, jossa professorit Tähtinen, Meritähti ja I-Know-Who opastavat sirkuksen ja taikamaailman saloihin! Luvassa akrobatia- ja sirkusharjoittelua, Harry Potter -aiheisia aktiviteetteja sekä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan katsomista. Leiri huipentuu leiriläisten esityksiin, joita vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan.

Leiriläiset yöpyvät sirkuksen harjoitussalissa. Hintaan sisältyy iltapala, aamiainen ja lounas. Leirille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sirkus- tai akrobatiaharrastajat.

8–12-vuotiaille
to 17.10. klo 17 – pe 18.10. klo 15

Hinta: 75 €

Opettajat: Fanni Tähtinen, Meri Kunttu ja Aino Savolainen

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

KLOVNIEN TEMPPURATA

Klovnien temppurata on 2–8-vuotiaille suunnattu seikkailurata, jossa Circus Helsingin harjoitussali täyttyy mitä erilaisemmista esteistä ja temppupisteistä. Luvassa muun muassa liaaneja, tasapainoiluhaasteita ja trampoliineja.

Rata on suunniteltu siten, että lapsi osaa kiertää sitä omatoimisesti, eikä osallistuminen vaadi ennakkotaitoja. Alle 6-vuotiaiden lasten tulee kuitenkin osallistua radalle aikuisen kanssa. Samalla myös aikuiset pääsevät tutustumaan sirkusvälineisiin. Circus Helsingin ohjaajat opastavat radalla.

Aikaisemmin temppuratojen teemana on ollut mm. viidakko ja tontut. Syyslomalla salin valtaavat iloiset klovnit!

Ratojen aikana sirkuskahviossa myynnissä pientä syötävää ja juotavaa.

La 19.10.
klo 10–11   2–3-vuotiaat
klo 11–12   3–6-vuotiaat
klo 12–13   3–6-vuotiaat
klo 13.30–14.30   5–8-vuotiaat

Hinta: 12 €/h/lapsi

Muistathan ilmoittautua temppuradalle etukäteen!

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma