Syysloman tiiviskurssit yli 12-vuotiaille ja aikuisille

Käsinseisonnan tiiviskurssi aikuisille (yli 16-vuotiaat)

Haluatko kokeilla käsinseisontaa tai kehittää käsinseisontataitojasi? Käsinseisonnan tiiviskurssilla tehdään käsinseisontaa kehittäviä tekniikka-, voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Taso on avoin ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tuntiin kuuluvat käsinseisontaan liittyvä alkulämmittely ja venyttely. Käytössä on harjoitusta tukevia ja helpottavia välineitä, kuten mattoja, erilaisia korokkeita ja käsinseisontatelineitä.

ke 17.10. klo 18–20
pe 19.10. klo 18–20
Hinta 60 €
Max. 12 osallistujaa

Opettajat: Osmo ja Kristiina Tammisalo
Osmo on tietokirjailija ja sirkusopettaja, päälajeina akrobatia, pariakrobatia ja käsinseisonta, minkä lisäksi hän opettaa myös jongleerausta.
Kristiina on sirkusopettaja, valtiotieteen maisteri ja kulttuurialan medianomi. Kristiinan erikoisaloihin kuuluu käsinseisonta, pariakrobatia ja klovneria.

Jongleerauksen tiiviskurssi yli 12-vuotiaille ja aikuisille

Tule hiomaan tekniikkaasi jogleerauksessa! Tiiviskurssilla opit helpot ja vaikeammat kuviot oman tasosi mukaan. Kurssin jälkeen sinulta onnistuu niin pallojen kuin renkaidenkin heitto yksin ja yhdessä.

ke 17.10. klo 19–21
Hinta 30€
Max. 14 osallistujaa

Opettaja: Arttu Lahtinen
Arttu on valmistunut Tukholman Dans och Circushögskolanista sirkusartistiksi. Hänen erikoisalaansa on jongleeraus, päävälineenä renkaat. Parhaillaan Arttu suorittaa siviilipalvelustaan Circus Helsingillä.

 

Ilmoittaudu kursseille