Stillitrapetsin tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille) / TÄYNNÄ

Kurssilla käydään läpi trapetsin perusteet heilureista yksittäisiin liikkeisiin ja temppusarjoihin. Tekniikassa keskitytään dynaamiseen, vahvaan liikkeeseen. Kuinka käyttää kroppaa luoden voimaa ja ‘ilma-aikaa’, joka auttaa liikehdinnän ja temppujen suorittamista? Minne liikeradat kannattaa suunnata, jotta trapetsilla liikkuminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti? Teknisen osion lisäksi kurssilla paneudutaan trapetsin luovaan puoleen. Erilaiset leikilliset harjoitteet ja mielikuvat haastavat ja auttavat löytämään tapoja trapetsilla liikkumiseen. Tunnit päättyvät voimaharjoitteluun ja venyttelyyn.

Kurssin taso on avoin ja tunneilla edetään ryhmän tason mukaisesti ottaen huomioon jokaisen omat vahvuudet. Kurssilla kokeillaan paljon erilaisia variaatioita ja ideoita. Jokaiselle jotakin, hyvässä ilmapiirissä!

Su 22.9. ja su 29.9.2019
klo 15–17.30

Hinta: 75 €

Opettajat: Enni-Maria Lymi
Enni-Maria aloitti sirkustaipaleensa 10 vuotiaana. 15 vuotta ja kaksi sirkuskoulun myöhemmin (SaSak, sirkusalan perustutkinto, Lahti sekä DOCH, University of arts, Tukholma), hän on kiertänyt trapetsi kainalossa ympäri maailmaa esiintymässä ja opettamassa. Isoin sekä hauskin projekti on ollut oman ryhmän ja sirkusesityksen luominen neljän ystävän kanssa. FAUNA-esitys on kiertänyt maailmaa vuodesta 2016 lähtien.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma