Sirkustelu maaliskuussa

Maaliskuussa on jälleen luvassa jonkin verran muutoksia sirkustunteihin:

  • Lasten ja nuorten opetus toteutetaan maaliskuussa AVI:n linjauksen mukaisesti siten, ettei lähikontakteja synny. Turvavälien takaamiseksi sisätunnit toteutetaan 27.2. alkaen saliin ripotelluissa harjoituspisteissä tai ratana, jota oppilaat kiertävät vuorotellen. Myös ulkotunneille rakennetaan maaliskuussa harjoitusrata, jossa oppilaat pääsevät seikkailemaan.
  • Vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat jatkavat nykyisen kiertävän sisä- ja ulkotreenisysteemin mukaisesti.
  • Vuonna 2007 syntyneet ja vanhemmat jatkavat toistaiseksi alle 10 oppilaan pienryhmissä. Koemme sirkustuntien jatkamisen nuorten henkisen hyvinvoinnin vuoksi tärkeänä toistaiseksi myös yli 12-vuotiaille. Reagoimme tilanteeseen kuitenkin herkästi ja muutamme järjestelyjä, jos tilanne sitä vaatii. Kiertävä sisä- ja ulkotreenisysteemi jatkuu, mutta ryhmät jaetaan jatkossa sisätreenivuorolla vielä kahtia kahdeksi eri tiloissa harjoittelevaksi pienryhmäksi. Ryhmäjako ja tarkemmat ohjeet on lähetetty näille ryhmille erillisenä viestinä.
  • Yli 2-vuotiaiden lapsi-vanhempi-ryhmät muutetaan kevätkaudeksi lastenryhmiksi, joihin lapset osallistuvat itsenäisesti. Uudet lastenryhmät käynnistyvät 2.3. alkaen. Pyrimme palauttamaan lapsi-vanhempi-ryhmät lukujärjestykseen jälleen ensi syksynä. Uusiin ryhmiin mahtuu vielä ilmoittautumaan mukaan!
  • Aikuisten lähiopetus on valitettavasti edelleen tauolla. Maaliskuussa luvassa aikuisille etäkurssit kehonhuoltoon ja käsinseisontaan!