Oppilaspaikan vahvistaminen kaudelle 2016-2017

Helium Vippis

Kaikkien Circus Helsingin oppilaiden tulee vahvistaa oppilaspaikkansa kaudelle 2016-2017. Vahvistamisen voi tehdä 1.4.-20.5.2016 välisenä aikana Wilma-järjestelmän kautta.

Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden Wilman järjestelmässä. Tunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, jolla olet aikoinaan luonut tunnukset.

Mikäli oppilas ei vahvista oppilaspaikkaansa Circus Helsingin kauden 2016-2017 tunneille ajoissa, hän menettää paikkansa. Huomaathan, että oppilaspaikkaa ei ole mahdollista vahvistaa puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli sinulla on kysyttävää oppilaspaikan vahvistamisesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@circushelsinki.fi.

Oppilaspaikan vahvistamisen yhteydessä on mahdollista ilmoittaa toive ryhmän vaihtamisesta tai lisätuntien ottamisesta. Tuntimuutokset voi tehdä 25.-27.5. (6-7-vuotiaiden muutokset 23.-24.5.) välisenä aikana ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautumisjärjestelmä aukeaa klo 23.5. klo 9.00. Muutokset onnistuvat siltä osin, kun ryhmissä on tilaa oppilaspaikkojen vahvistamisen jälkeen. Tuntivalintojen muutoksien tekemisestä lähetetään sähköpostitse lisäohjeita myöhemmin kevään aikana. Oppilaspaikka vanhassa ryhmässä säilyy, kunnes olet ilmoittautunut uuteen ryhmään.

Mikäli olet Circus Helsingin oppilas, etkä ole saanut sähköpostia oppilaspaikan vahvistamisesta, otathan yhteyttä toimistoon sähköpostitse info@circushelsinki.fi ja ilmoitat voimassa olevan sähköpostiosoitteesi.

 


LISÄOHJEITA IKÄRYHMITTÄIN

3-4-, 4-5- ja 5-6-vuotiaiden ryhmien oppilaat
Näissä ryhmissä kuluvalla kaudella harjoitelleet oppilaat voivat jatkaa vanhassa ryhmässään. Ryhmien ikämääritykset muutetaan ryhmässä harjoittelevien lasten iän mukaan. Eli esimerkiksi 5-6-vuotiaiden ryhmästä tulee kaudella 2016-2017 6-7-vuotiaiden ryhmä.

6-7-vuotiaiden ryhmien oppilaat
Näissä ryhmissä kuluvalla kaudella harjoitteleet oppilaat vaihtavat ryhmää. Oppilaat siirtyvät ikänsä vuoksi Napero-ryhmästä 7-9-vuotiaiden Akrobatia ja sirkus-tunnille. Vahvista ensin lapsen oppilaspaikka 20.5. mennessä Wilma-järjestelmässä ja ilmoita hänet 23.-24.5. välisenä aikana ilmoittautumisjärjestelmässä sellaiseen 7-9-vuotiaiden ryhmään, jossa on tilaa. Voit lukea 7-9-vuotiaiden ryhmien tuntien sisällöstä täältä. Kaikille 6-7-vuotiaiden ryhmissä harjoittelevien lasten vanhemmille lähetetään nämä ohjeet myös sähköpostitse huhtikuun aikana.

7-9-vuotiaiden ryhmien oppilaat
Näissä ryhmissä kuluvalla kaudella harjoitelleet oppilaat voivat pääosin jatkaa samassa ryhmässä. Mikäli lapsi täyttää ensi lukuvuoden aikana yhdeksän, hän voi joko jatkaa samassa ryhmässä tai siirtyä harjoittelemaan 9-12-vuotiaiden ryhmään. Mikäli lapsi täyttää kymmenen, hän voi siirtyä 9-12-vuotiaiden ryhmään. Vahvista ensin lapsen oppilaspaikka 20.5. mennessä Wilma-järjestelmässä ja ilmoita hänet 25.-27.5. välisenä aikana ilmoittautumisjärjestelmässä sellaiseen 9-12-vuotiaiden ryhmään, jossa on tilaa. 9-12-vuotiaiden ryhmät on jaettu tasoryhmiin. Voit tiedustella lapsellesi sopivaa tasoa lapsen nykyiseltä opettajalta. Mikäli lapsi on hyvin motivoitunut harjoittelemaan akrobatiaa tai muita sirkuslajeja, hän voi hakea KePe-ryhmään.

9-12-vuotiaiden ryhmien oppilaat
Näissä ryhmissä kuluvalla kaudella harjoitelleet oppilaat voivat pääosin jatkaa samassa ryhmässä. Mikäli lapsi täyttää ensi lukuvuoden aikana kaksitoista, hän voi joko jatkaa samassa ryhmässä tai siirtyä harjoittelemaan 12-16-vuotiaiden ryhmään. Mikäli lapsi täyttää kolmetoista, hän voi siirtyä 12-16-vuotiaiden ryhmään. Vahvista ensin lapsen oppilaspaikka 20.5. mennessä Wilma-järjestelmässä ja ilmoita hänet 25.-27.5. välisenä aikana ilmoittautumisjärjestelmässä sellaiseen 12-16-vuotiaiden ryhmään, jossa on tilaa. 12-16-vuotiaiden ryhmät on jaettu tasoryhmiin. Voit tiedustella lapsellesi sopivaa tasoa lapsen nykyiseltä opettajalta. Mikäli lapsi on hyvin motivoitunut harjoittelemaan akrobatiaa tai muita sirkuslajeja, hän voi hakea KePe-ryhmään tai esiintyvään ryhmään.

12-16-vuotiaiden ryhmien oppilaat
Näissä ryhmissä kuluvalla kaudella harjoitelleet oppilaat voivat pääosin jatkaa samassa ryhmässä. Mikäli lapsi täyttää ensi lukuvuoden aikana seitsemäntoista, hän voi siirtyä harjoittelemaan aikuisten ryhmään. Vahvista ensin lapsen oppilaspaikka 20.5. mennessä Wilma-järjestelmässä ja ilmoita hänet 25.-27.5. välisenä aikana ilmoittautumisjärjestelmässä sellaiseen aikuisten ryhmään, jossa on tilaa. Aikuisten ryhmät on jaettu tasoryhmiin. Voit tiedustella lapsellesi sopivaa tasoa lapsen nykyiseltä opettajalta. Mikäli lapsi on hyvin motivoitunut harjoittelemaan akrobatiaa tai muita sirkuslajeja ja jo taidollisesti pitkällä, hän voi hakea KePe-ryhmään tai esiintyvään ryhmään.

Aikuisoppilaat
Aikuisoppilaat voivat pääsosin jatkaa samassa ryhmässä. Huomaathan kuitenkin, että ryhmien tasomääritykset pysyvät ennallaan. Mikäli harjoittelee kerran viikossa, on suositeltavaa harjoitella perusteissa useampi vuosi. Opettajat ottavat opetuksessaan huomioon oppilaan tason. Mikäli haluat vaihtaa ryhmää, vahvista ensin oppilaspaikkasi 20.5. mennessä Wilma-järjestelmässä ja ilmoittaudu 25.-27.5. välisenä aikana ilmoittautumisjärjestelmässä sellaiseen aikuisten ryhmään, jossa on tilaa.

Esiintyvän ryhmän ja KePe-ryhmän oppilaat
Näissä ryhmissä harjoittelevat lapset ja nuoret jatkavat pääosin samassa ryhmässä. Vahvista oppilaspaikka 20.5. mennessä. Lisätietoja ensi kauden harjoittelusta voi kysyä tarvittaessa osoitteesta saga@circushelsinki.fi.

Lisätietoa Circus Helsingin opetusryhmistä