Oppilaiden jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018

_mg_5359

ILMOITTATUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen lukuvuoden 2017-2018 opetukseen tapahtuu toukokuussa 2017. Ilmoittautuminen on jaettu osakokonaisuuksin, joiden aikana kukin ryhmä ilmoittautuu. Vanhemmat huolehtivat itse lapsen jatkoilmoittautumisesta oikean ikäryhmän tunneille.

Ryhmässä I ilmoittautuvat ne oppilaat, jotka haluavat jatkaa samassa ryhmässä kuin tänäkin vuonna. Ryhmän I ilmoittautumisaika on maanantaista 8.5. torstaihin 11.5.2017.

Ryhmässä IIa ilmoittautuvat ne oppilaat, jotka haluavat vaihtaa ryhmää. Ryhmässä IIb ilmoittaudutaan myös lisätunneille. Ryhmien IIa ja IIb ilmoittautumisaika on tiistaista 16.5. perjantaihin 19.5.2017.

Kaikki oppilaat, jotka haluavat jatkaa seuraavalle lukuvuodelle, ilmoittautuvat tarpeidensa mukaan kevään jatkoilmoittautumisen yhteydessä joko ryhmässä I tai ryhmässä II. 

HUOM! Mikäli haluat vaihtaa ryhmää, mutta jäädä vanhalle tunnille jos vaihto ei onnistu, ilmoittaudu sekä ryhmässä I että ryhmässä IIa. Tällöin ilmoitat Ryhmän IIa ilmoittautumisessa selkeästi, että olet ilmoittautunut myös ryhmässä I. Mikäli jatkat omassa ryhmässäsi, mutta haluat ottaa myös lisätunteja, on sinun ilmoittauduttava sekä ryhmässä I että ryhmässä IIb.

Ryhmien I ja II jälkeen on nykyisten oppilaiden perheenjäsenilla mahdollisuus ilmoittautua opetukseen ryhmässä III 24.-25.5.2017. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava oppilaan etunimi, sukunimi, sosiaaliturvatunnus, posti- ja sähköpostiosoitteet, puhelinnumero sekä koulun oppilaana olevan perheenjäsenen nimi.

Ilmoittautumiset tapahtuvat ilmoittautumissivuillamme kohdassa ”Jatkoilmoittautuminen”. Ilmoittautumisen yhteydessä olevaan kysymykseen vastataan ryhmäkoodein. Löydät lukuvuoden 2017-2018 ryhmälistat ja ryhmäkoodit nettisivuilta. Ryhmäkoodi on listauksessa kunkin ryhmän edessä oleva neljän numeron numerosarja. Tutustuthan listoihin ja uuteen lukujärjestykseen tarkasti ennen jatkoilmoittautumista. Tarvitset ryhmäkoodeja ilmoittautumiseen!

Jatkoilmoittautuminen on mahdollista vain yllä merkittyinä aikoina ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 5.6.2017 kello 9:00.