Uudet oppilaat

 

koydessaIlmoittautuminen lukuvuoden 2017-2018 opetukseen alkaa maanantain 5.6.2017 kello 9:00.

Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen kautta. Valitse ensin sivuvalikosta ’kurssit’, sen jälkeen pääset valitsemaan oikean ikäluokan ja tasoryhmän. Valitse haluamasi kurssi ostoskoriin, täytä henkilötiedot ja siirry maksunäkymään klikkaamalla ’siirry maksamaan’ -painiketta. Huomaathan, että kurssimaksu tulee maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Lue tarkemmat ohjeet ilmoittautumisjärjestelmän etusivulta.

Ilmoittatumissivuille pääset tämän linkin kautta.

 

LISÄTIETOA CIRCUS HELSINGIN OPETUSTOIMINNASTA

Opetusta tarjotaan vauvoista aikuisiin ja aloittelijoista ammattilaisiin. Ennen ilmoittautumista kannattaa tutustua lukujärjestykseen ja tuntikuvauksiin. Opetuksen hinnat ja muut maksuehdot löytyvät hinnastosta.

Circus Helsingillä opetukseen ilmoittaudutaan ryhmittäin, kukin ryhmä harjoittelee kerran viikossa lukujärjestyksessä ilmoitettuna aikana. Halutessaan oppilaat voivat ilmoittautua useampaan ryhmään. Yleensä oppilaat harjoittelevat 1-4 ryhmässä.

Circus Helsingillä annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista sirkusopetusta. Alle 18-vuotiaat oppilaat ovat mukana taiteen perusopetuksessa.

Circus Helsingin opettajat ovat oman lajinsa parhaimmistoa. Harjoittelu Circus Helsingillä on asianmukaista ja turvallista. Sirkusharjoittelu vaatii oppilaalta kärsivällisyyttä ja tunneilla odotetaan hyvää käytöstä ja opettajan ohjeiden noudattamista.

Circus Helsingillä on myös paljon harjoittelevat erityikoulutusryhmät. Esiintyvään ryhmään ja KePe -ryhmään haetaan erikseen järjestettävällä pääsykokeella.

Tarjoamme sirkusopetusta myös yrityksille, urheiluseuroille ja pienryhmille. Järjestämme myös polttareita ja synttäreitä. Circus Helsinki järjestää myös kaikille avoimia leirejä ja tiiviskursseja.

Tallenna

Tallenna