Uudet oppilaat

koydessaIlmoittautuminen lukuvuoden 2017-2018 opetukseen alkaa maanantaina 5.6.2017 kello 9:00. Lisätietoa ilmoittautumisesta täällä.

TIETOA CIRCUS HELSINGIN OPETUSTOIMINNASTA

Opetusta tarjotaan vauvoista aikuisiin ja aloittelijoista ammattilaisiin. Ennen ilmoittautumista kannattaa tutustua lukujärjestykseen ja tuntikuvauksiin. Opetuksen hinnat ja muut maksuehdot löytyvät hinnastosta.

Circus Helsingillä opetukseen ilmoittaudutaan ryhmittäin, kukin ryhmä harjoittelee kerran viikossa lukujärjestyksessä ilmoitettuna aikana. Halutessaan oppilaat voivat ilmoittautua useampaan ryhmään. Yleensä oppilaat harjoittelevat 1-4 ryhmässä.

Circus Helsingillä annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista sirkusopetusta. Alle 18-vuotiaat oppilaat ovat mukana taiteen perusopetuksessa.

Circus Helsingin opettajat ovat oman lajinsa parhaimmistoa. Harjoittelu Circus Helsingillä on asianmukaista ja turvallista. Sirkusharjoittelu vaatii oppilaalta kärsivällisyyttä ja tunneilla odotetaan hyvää käytöstä ja opettajan ohjeiden noudattamista.

Circus Helsingillä on myös paljon harjoittelevat erityikoulutusryhmät. Esiintyvään ryhmään ja KePe -ryhmään haetaan erikseen järjestettävällä pääsykokeella. Vuonna 2017 ei kuitenkaan järjestetä pääsykoetta, sillä ryhmät ovat lähes täysiä. Ryhmiin otetaan tänä vuonna uusia oppilaita lähtökohtaisesti kesällä järjestettävien edistyneiden oppilaiden harjoituksien kautta.

Tarjoamme sirkusopetusta myös yrityksille, urheiluseuroille ja pienryhmille. Järjestämme myös polttareita ja synttäreitä. Circus Helsinki järjestää myös kaikille avoimia leirejä ja tiiviskursseja.

Tallenna

Tallenna