Muu henkilökunta

Martina Linder, toiminnanjohtaja. Martina on koulutukseltaan juristi, mutta työskentelee nykyisin täysipäiväisesti sirkuksen parissa. Hän perusti Circus Helsingin vuonna 2001 ja toimi useita vuosia sen opettajana ja esiintyvän ryhmän ohjaajana. Tämän lisäksi Martina on alusta asti ollut Circus Helsingin toiminnanjohtaja. Toiminnanjohtajan tehtävien lisäksi hän on päävastuussa Circus Helsingissä vierailevien yritysryhmien tapahtumien suunnittelusta ja myynnistä. Martinalle tärkeintä sirkustaiteessa ja sen harrastamisessa on yhteisöllisyys ja tekemisen ilo. Se, että sirkus kannustaa meitä olemaan oma itsemme sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Mikko Rinnevuori, rehtori. Mikko on kasvatustieteen maisteri, joka on harjoitellut niin capoeiraa, breakdancea, ilma-akrobatiaa kuin käsinseisontaakin. Hän on opiskellut Intrépida Trupe-akrobatiaryhmässä Rio de Janeirossa vuosina 2003 ja 2004 sekä kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa vuosina 2008 ja 2009. Mikko on työskennellyt akrobaattina Race Horse Companyssa vuodesta 2014. Mikko on kirjoittanut akrobatian harjoittelusta kaksi kirjaa, ”Lattia-akrobatian perusteet (2014)” ja ”Käsinseisonnan perusteet (2016)”. Circus Helsingin rehtorina hän on toiminut vuodesta 2010. Rehtorin töiden lisäksi Mikko opettaa Circus Helsingin oppilaita naperoista aikuisiin.

Tuula Anttila, toimistosihteeri. Tuula on Circus Helsingin toimiston sydän. Hän on kulkenut Circus Helsingin matkassa jo yli kymmenen vuotta ja hoitanut sinä aikana lukemmattoman määrän laskutukseen, palkanmaksuun, tila- ja yksityisopetusvarauksiin, päivätreenaajien kirjaamiseen ja kaikkeen sirkuksen päivittäiseen toimintaan liittyvä työtä.

Saga Kolehmainen, toimistotyöntekijä. Saga on sirkusartisti ja opettaja. Hän on opiskellut sirkusta Lahdessa sekä Ecole nationale de cirque de Chatellerault -koulussa Ranskassa ja valmistunut opettajaksi Haaga-Helian ammatillisesta opettajakorkeakoulusta. Saga hallitsee ja opettaa monta eri sirkuslajia, hänen oma erikoislajinsa on ilma-akrobatia ja nuorallakävely. Monipuolista kokemustaan sirkusopettajana toimimisesta hän on kartoittanut eri sirkuskouluissa vuodesta 1998. Saga opettaa esiintyvää ryhmää ja vastaa esiintyvän ryhmän keikoista. Tällä hetkellä Saga on äitiyslomalla.

Laura-Elina Aho, opintosihteeri. Laura-Elina hoitaa Circus Helsingillä opintosihteerin töitä sekä tiedotukseen liittyviä asioita lukuvuonna 2017-2018. Toisena työnään hän tekee väitöskirjaa suomalaisesta teatterihistoriasta. Laura-Elina on harrastanut paljon teatteria ja tanssia ja on ensimmäiseltä koulutukseltaan muusikko.

Niko Miettinen, salimestari. Niko on alkujaan parkouraaja, joka sittemmin on astunut myös sirkuksen maailmaan treenaten useita eri lajeja niin lattialla kuin ilmassakin. Niko on myös esiintynyt Company Uusi Maailman teoksissa vuodesta 2012 lähtien. Lisäksi hän on toiminut parkour- ja sirkusopettajana Jyväskylässä. Circus Helsingillä Nikon vastuualueena on harjoitussali ja sen välineistö, minkä lisäksi hän valvoo avoimia harjoituksia.

Senja Pihko, toimistoassistentti.
Senja on ollut mukana Circus Helsingin toiminnassa alusta saakka ja on kuulunut aikoinaan koulun esiintyvään ryhmään. Hän on esiintynyt rengastrapetsi- ja käsinseisontanumeroillaan mm. sirkuskiertueilla ja varieteissa ja hänen esityksensä on palkittu useilla kansainvälisillä sirkusfestivaaleilla. Senja on opiskellut sirkustaidetta Ecole supérieure des arts du Cirque -koulussa Brysselissä ja on kouluttautunut Suomessa valtiotieteiden maisteriksi. Hän työskentelee Circus Helsingillä myös opettajana.

Koulun johto
Hallituksen puheenjohtaja: Ulrika Romantschuk
Hallituksen varapuheenjohtaja: Osmo Tammisalo
Hallituksen rahastonhoitaja: Tony Ahlgren
Hallituksen sihteeri: Kristiina Janhunen
Toiminnanjohtaja: Martina Linder, martina@circushelsinki.fi
Rehtori: Mikko Rinnevuori, mikko@circushelsinki.fi