Marras-joulukuun tiiviskurssit

Trampoliinin tiiviskurssit

Su 24.11.
klo 13­-14.30   7–10-vuotiaat (TÄYNNÄ)
klo 14.30-16   11–15-vuotiaat
klo 16-17.30   aikuiset ja yli 16-vuotiaat (TÄYNNÄ)

Hinta: 35 €

Huomaathan, että kullekin kurssille mahtuu vain 6 osallistujaa

Avoimen tason trampoliinin tiiviskursseilla harjoitellaan trampoliiniliikkeitä ryhmän tason mukaisesti. Harjoittelu lähtee liikkeelle perusliikkeistä, kuten hypyt istumaan, selälle ja mahalle sekä kerävoltti eteen ja taakse. Perushypyistä edetään muun muassa kierrevolttien, taitto- ja suoravolttien sekä tuplavolttien harjoitteluun. Kurssilaisten käytössä on kaksi kilpatrampoliinia ja alastulomonttu.

Suosittelemme, että aikuiset ja yli 16-vuotiaat saapuvat saliin lämmittelemään itsenäisesti ennen kurssin alkua, jolloin koko 90 minuuttia voidaan käyttää trampoliinilla.

Opettaja: Lassi Tauriainen
Lassi on sirkustaiteilija ja akrobatiaopettaja. Trampoliinia, akrobatiaa ja trikkausta päälajeinaan treenaava Lassi on kouluttautunut muun muassa Flic sirkuskoulussa Italiassa sekä Torinon kuninkaallisessa voimisteluseurassa. Hän on esiintynyt freelanceartistina vuodesta 2010 asti sekä toiminut akrobatiaopettajana niin sirkuskouluissa, voimisteluseuroissa kuin trampoliinipuistossakin. Lisäksi hän esiintyy Race Horse Company -ryhmän teoksissa.

ILMOITTAUDU
Facebook-tapahtuma

 

Nuorallatanssin tiiviskurssi (yli 15-vuotiaille) / PERUTTU

Su 24.11. ja su 1.12.
klo 15-17

Hinta: 75 €

Huomaathan, että kurssille mahtuu vain 6 osallistujaa
Kurssilla on avoin taso

Nuorallatanssin tiiviskurssilla perehdytään erilaisiin tapoihin olla ja liikkua nuoralla. Taitojesi mukaan harjoitteet vaikenevat ja haasteita löytyy kaiken tasoisille. Teemme erilaisia harjoituksia niin paralleeli- kuin aukikiertoasennoissa ja tutustumme myös nuoran eri tasoihin. Kurssin aikana käytämme improvisaatiota työkaluna opitun materiaalin yhdistelemiseen ja uuden löytämiseen. Aloitamme päivän lämmittelyllä ja tasapainoaistia herättelevillä harjoitteilla.

Ota kurssille mukaan joustavat ja tyköistuvat vaatteet, leveälahkeisia housuja ei suositella. Jumppatossut tai nuoratossut olisi hyvä olla mukana. Muutamia viuhkoja löytyy Circus Helsingiltä, mutta otathan mukaan oman viuhkasi, jos sinulla on sellainen. Mukaan myös vesipullo ja muistiinpanovälineet eli kynä ja vihko!

Opettaja: Milla Kurronen
Milla on oululaislähtöinen sirkustaiteilija. Hän valmistui keväällä 2016 Tukholman tanssi- ja sirkuskorkeakoulusta (DOCH) sirkustaiteiden kandiksi ja sitä ennen Lahden Salpauksen sirkusartistilinjalta keväällä 2013 päälajinaan nuorallatanssi. Milla työskentelee useiden eri sirkusryhmien kuten Lumo Company, CIRC6 ja Anybody Absent parissa. Nuorallatanssijana hän pyrkii löytämään aina yhä uusia erityislaatuisia tapoja liikkua ja olla vaijerilla, jotka hän yhdistää mielikuvituksensa tuottamiin skenaarioihin.