Köyden aamutunnit saavat jatkoa 8.3.-5.4.

screen-shot-2017-01-03-at-09-13-12Köyden aamutunneilla harjoitellaan kiipeämistä, perusasentoja ja -liikkeitä. Tunneilla keskitytään tarkkaan ja turvalliseen tekniikkaan. Yksittäisten liikkeiden sijasta tavoitteena on oppia yhdistämään liikkeitä luontevasti. Lisäksi tunneilla tehdään voima- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka auttavat ilma-akrobatiaharjoittelussa. Tunnin opettajana on ilma-akrobaatti Salla Hakanpää.

Tunnit järjestetään keskiviikkoisin 8.3.-5.4. kello 9:15-10:15. Tunnit ovat tasoltaan avoimia ja niille ovat lämpimästi tervetulleita niin vasta-alkajat kuin edistyneetkin oppilaat. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan oppilaan tason mukaan.

Tunneille voi osallistua joko ilmoittautumalla etukäteen netissä (50e/5 kertaa) tai tulemalla ilmoittautumatta yksittäiselle kerralle ja maksaa kertamaksulla paikan päällä (12e/krt). Esittävien taiteiden ammattilaiset voivat osallistua tunneille alennettuun hintaan (10e/krt, joka sisältää myös päivätreenimaksun). Tunneilla ei voi korvata iltatuntien poissaoloja.

Tunneille kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Luistamattomat materiaalit kuten esim. puuvilla sopivat parhaiten harjoitteluun. Vaatteiden kannattaa olla kainalot ja polvitaipeet peittävät hiertymien vältämiseksi.

Tunnit sisältävät lyhyen lämmittelyn. Mikäli haluat lämmitellä huolellisemmin, voit tulla salin reunalle lämmittelemään kello 9 alkaen.

Kuva: Sara Nurminen