Circus Helsinki suljetaan väliaikaisesti pe 13.3.2020 alkaen    

Julkaistu 12.5.
Circus Helsingin kesäkuun leirit voidaan viranomaisten uusien ohjeistusten mukaisesti toteuttaa! Olemme myös lisänneet elokuulle leirit lapsille ja aikuisille. Lisätietoa.

 

Julkaistu 28.4.

Aikuisoppilailla on toukokuun puolivälin jälkeen mahdollisuus osallistua järjestämiimme ylimääräisiin, maksuttomiin harjoituksiin, mikäli viranomaisten ohjeistuksen mukaan harrastustoimintaa on tuolloin mahdollista ja turvallista järjestää. Tartuntariskin minimoimiseksi olemme rajanneet harjoitusten osallistujamäär ja ottaneet käyttöön erityistoimia hygieniaan liittyen. Lasten ja nuorten ylimääräiset, maksuttomat harjoitukset pidetään alustavan suunnitelman mukaan kesä-heinäkuussa. Lisätietoa.

 

Julkaistu 31.3.

Sirkuskoulun sulkuaikaa jatketaan Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti 13.5. asti. Viikko-opetuksen antamista ryhmäkohtaisen etäopetuksena jatketaan kevätkauden loppuun 10.5. asti.

 

Julkaistu 17.3.

Sirkuskoulun sulkuaikaa jatketaan Suomen hallituksen ohjeistuksen mukaisesti 13.4. asti. Circus Helsingin opetus annetaan ryhmäkohtaisena etäopetuksena 27.3. alkaen.

-Pääsiäisen tiiviskurssit on peruttu. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ja kurssimaksut palautetaan.
-Jo ostettujen aamuakrobatian ja avoimien harjoitusten sarjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan ensi syyskaudelle.
-Koska ryhmät eivät pysty valmistautumaan kevätjuhlaesityksiin yhdessä, kevätjuhlanäytöksiä ei tänä vuonna pidetä.
-Kevään 2020 intensiiviryhmien pääsykokeet siirretään kesä-elokuuhun. Tarkemmat ohjeet täällä.
-Kesän sirkusleirien ilmoittautumisehdot muutetaan siten, että ilmoittautuminen ei ole sitova ja maksu tapahtuu vasta kaksi viikkoa ennen leirin alkua, mikäli leiri voidaan pitää. Tarkemmat tiedot täällä.

 

Julkaistu 12.3.

Circus Helsinki sulkee väliaikaisesti sirkuskoulun ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä COVID-19 -viruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tauko alkaa huomenna 13.3.2020 ja kestää alustavasti kaksi viikkoa, 26.3.2020 asti. Suomen hallitus on tänään linjannut, että ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa tulee välttää tartuntojen vähentämiseksi.

Circus Helsingillä ei ole tiedossa, että sirkuskoulun oppilailla olisi todettu tartuntaa. Tiloissamme vierailee viikoittain n. 1500 henkilöä, minkä vuoksi riski taudin leviämiselle toimintamme kautta on kuitenkin olemassa.

Pyrimme järjestämään oppilaille myöhemmin korvaavaa sirkustoimintaa. Tilanteen epävarmuudesta johtuen emme vielä pysty kertomaan miten ja milloin. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja pidämme teidät ajan tasalla tilanteesta.

Viranomaiset päivittävät ajankohtaisen tilannetiedon taudin leviämisestä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuille: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
Hallituksen suositukset koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi

Päivitämme ohjeistusta tilanteen mukaan tälle sivulle.

Toivottavasti voimme taas pian nauttia yhdessä sirkuksen ilosta!

Ystävällisin terveisin,
Circus Helsingin väki