Konkarien täydennyshaku la 19.1.

La 19.1. klo 17.30–19.30

Konkarit etsii joukkoonsa 1–3 uutta jäsentä! Kokeeseen kannattaa ilmoittautua, jos oma ryhmä tuntuu helpolta ja sirkuksen harrastaminen tavoitteellisemmin sekä esiintyminen kiinnostaa.

Konkarit on intensiiviryhmä 13–18 -vuotiaille. Syksyllä 2018 perustettu ryhmä on suunnattu taiteen perusopetuksen syventävän vaiheen oppilaille tai muuten korkean taitotason ja harjoittelumotivaation omaaville nuorille. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa kahden tunnin ajan. Ryhmää ohjaavat Fanni Tähtinen ja Meri Tähti Kunttu.

Harjoituksissa painotetaan akrobatian ja oman, vapaasti valittavan sirkuslajin harjoittelua, kehonhallintaa, ilmaisua, esitysten tekoa, esiintymistä ja sirkustaiteen tuntemusta. Syventävän vaiheen päätteeksi on mahdollista suorittaa lopputyö ja saada todistus taiteen perusopintojen laajan oppimäärän suorittamisesta.

Soveltuvuuskoetilanne on Konkarien tavallinen sirkustunti, jolla harjoitellaan akrobatiaa ja sirkuslajeja. Kokeeseen voi valmistautua harjoittelemalla kärrynpyöriä, käsilläseisontaa, siltakaatoja, spagaatteja ja sirkuslajeja oman mielenkiinnon mukaan.

Ilmoittaudu kokeeseen sähköpostitse: saga@circushelsinki.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:
Hakijan nimi ja ikä
Puhelinnumero
Aiemmat harrastukset
Vanhemman nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Pääsykokeiden tuloksista ilmoitamme sähköpostitse noin viikon kuluessa pääsykokeen jälkeen.

Lisätietoa taiteen perusopetuksesta: http://www.oph.fi/koulutus_ja_tutkinnot/taiteen_perusopetus