Kevätjuhlaviikko

KEVÄTJUHLAVIIKKO
ma 13.5.– la 18.5.

Lukuvuosi päättyy kevätjuhlaviikkoon, jolloin kaikki lasten- ja nuortenryhmät pääsevät esiintymään läheisilleen. Läsnäolo kevään viimeisillä sirkustunneilla on tärkeää kevätjuhlaesitysten harjoittelun vuoksi.

Kukin ryhmä esiintyy kevätjuhlassa, joka järjestetään heidän omana harjoittelupäivänään. Esimerkiksi maanantain ryhmäläiset esiintyvät siten maanantaina järjestettävässä juhlassa. Perheryhmät ja aikuisten ryhmät esiintyvät halutessaan. Valmennusryhmän ja Konkareiden juhla järjestetään perjantaina, minkä lisäksi intensiiviryhmien oppilaat esiintyvät myös muina päivinä.

Kevätjuhlat järjestetään maanantaista perjantaihin klo 17.30–19.00. Lauantaina järjestetään kaksi juhlaa klo 11:00–12.30 ja klo 14.00–15.30. Esiintyjien tulee olla paikalla viimeistään 30 minuuttia ennen juhlan alkua.

Lauantain ensimmäisessä juhlassa esiintyvät Saapasjalkakissat, Yökissat, Kalastajakissat, Pantterit, Akro ja sirkus 6240, Servaalit, Marmorikissat, Oselotit, Leijonat, Koiranpennut ja Puumat. Toisessa juhlassa esiintyvät Sapelihammastiikerit, Acrobacias y Circo en Espanol Ninos(as), Tiikerit, Akro ja sirkus 6330, Jaguaarit, Kotikissat, Kultakissat, Siiamilaiset, Ilvekset, Gebardit ja Leopardit.

Ryhmän opettajat antavat oppilaille ohjeet kevätjuhlien esiintymisasuihin liittyen. Hiukset tulee laittaa kiinni jo kotona. Oppilaat saapuvat sirkukselle tavalliseen tapaan C-rapun kautta, ja heille on varattu paikat katsomoon eteen matoille. Yleisön sisäänkäynti on Kattilahallin puolelta B-rapun kautta.

Liput kevätjuhlaan:
Aikuiset 2 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 1 €

Lippuja kevätjuhliin myydään paikan päällä ennen kunkin juhlan alkua. Lippuja ei tarvitse varata etukäteen. Väliajalla tarjolla maksutonta mehua ja pullaa.

 

Inga Björnin ja Kristiina Tammisalon klovneriaesitys The Receptionists esitetään Circus Helsingillä kevätjuhlaviikon lauantaina 18.5. klo 19. Lisätietoa esityksestä täällä.