Kesäleirit heinä- ja elokuussa 2014

Sirkustilaa vuokrataanCircus Helsingillä järjestetään leirejä pitkin kesää. Leirejä on lapsille, nuorille ja aikuisille heinä- ja elokuussa. Leirit pidetään heinäkuun 21.-25. päivä ja elokuun 4.-8. päivä. Lasten ja nuorten leirit pidetään maanantaista perjantaihin klo 9-15 ja aikuisten leirit pidetään maanantaista keskiviikkoon klo 17-21. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Parkour-akatemian nettisivuilta!

Circus Helsinki on järjestänyt jo useana vuotena yhteistyössä Helsingin Parkour-akatemian kanssa sirkus- ja parkourleirejä. Lapsille ja nuorille on tarjolla viiden päivän päiväleirejä ja aikuisille kolmen päivän iltapäiväleirejä. Leirit järjestetään Circus Helsingin hienoissa tiloissa Suvilahdessa sekä ulkona lähialueen spoteilla. Leireillä pääset tutustumaan monipuolisesti niin sirkuksen kuin parkourinkin maailmaan, unohtamatta lajeille ominaista hauskanpitoa!

Leirillä harjoitellaan esimerkiksi:

– erilaisia sirkuslajeja
– voltteja
– ilma- ja lattia-akrobatiaa
– akrobatiaa trampoliinilla
– parkouria ulkona

Kesäleirit sopivat hyvin vasta-alkajille ja kokeneillekin konkareille. Voit myös osallistua leireille, vaikket olisi Circus Helsingin tai Parkour-akatemian oppilas.