”Käsinseisonnan perusteet”-kirja saatavilla myös Circus Helsingin toimistolta

biomekaniikkaaSuosittu Käsinseisonnan perusteet on opaskirja, jossa käydään läpi käsinseisontaa käytännössä, askel askeleelta. Kirja soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Nappaa kirja mukaan treeneihin!

Käsinseisonnan perusteet on kirja sirkusakrobaateille, tanssijoille, trikkaajille ja kehonpainoharjoittelijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käsinseisonnasta. Opas sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneillekin taitureille. Kirjassa käsitellään käsinseisontaa alusta alkaen, erilaiset taitotasot huomioiden. Oppaassa käydään läpi niin valmistavat harjoitukset, käsinseisonta-asento kuin käsinseisontaan nousu ja siellä pysyminenkin. Esimerkkiasennot on kuvitettu selkeästi. Samalla listataan erilaisia helpompia tai haastavampia temppuja, joissa liikkeitä hyödynnetään.

Oman osionsa saavat vaikeat liikkeet yhdellä kädellä seisonnasta hyppyihin käsinseisonnassa. Kehon liikkumista kuvaavia termejä kuvataan omassa luvussaan. Ohjeiden lomassa kerrotaan sulavasti myös käsinseisonnasta maailmalla ja historiassa. Kuvaukset johdattelemaan lukemaan luvun käsinseisonnasta eri lajeissa ja avaavat aihetta uudella tavalla. Monipuolisesta kirjasta on iloa ja hyötyä monen tasoisille tekijöille! Se tarjoaa käytännön neuvoja ja ideoita omaan tekemiseen. Myös eri lajien opettajat ja ohjaajat löytävät kirjasta uusia tapoja neuvoa ja harjoituttaa oppilaitaan. Ota kirja vaikka mukaan harjoitussalille!

Kirjan kirjoittaja Mikko Rinnevuori on Circus Helsingin rehtori, Race Horse Companyn akrobaatti ja koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Suomen Nuorisosirkusliitto on aiemmin julkaissut hänen kirjansa Lattia-akrobatian perusteet. Jäsenhinta Circus Helsingin oppilaille, harrastajille ja harrastajien vanhemmille on 20 euroa. Kirjan voi ostaa Circus Helsingin toimistolta toimiston aukioloaikoina arkisin kello 9-15 (HUOM. Ainoastaan käteisellä.).