Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2023–2024

Jatkoilmoittautumislomake täytetään sähköisesti ilmoittautumissivun kautta. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumisen täyttämistä.

Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2023–2024 on avoinna toukokuussa viikon ajan ma 1.5. – su 7.5. Tuolloin nykyisillä oppilailla on mahdollisuus ilmoittautua ensi lukuvuoden ryhmiin ennen uusien oppilaiden ilmoittautumisen aukeamista. Jatkoilmoittautumisella pyrimme varmistamaan kaikille nykyisille oppilaille paikan sirkuskoulussa myös tulevana lukuvuonna.

Jatkoilmoittautumisen voi tehdä mainittujen päivämäärien sisällä kaikessa rauhassa. Syksyn 2023 lukukausimaksua ei makseta ilmoittautumisen yhteydessä, vaan lähetämme vahvistuksen ryhmästä ja syksyn lukukausimaksun maksulinkin jatkoilmoittautumisten käsittelyn jälkeen kesäkuun alussa.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen aukeaa ma 5.6. klo 10. Mikäli unohdat täyttää jatkoilmoittautumisen määräajan sisällä, voit ilmoittautua sirkuskouluun uusien oppilaiden ilmoittautumisen auettua. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei enää tässä vaiheessa ole vapaita paikkoja.

Mikäli oppilas ei halua jatkaa Circus Helsingillä ensi syksynä, ei asiasta tarvitse ilmoittaa erikseen toimistoon.

ILMOITTAUTUMINEN

Tutustuthan ennen ilmoittautumisen täyttämistä huolellisesti lukuvuoden 2023–2024 ryhmiin ja opetusaikoihin, tärkeisiin päivämääriin, hinnastoon sekä sirkustunnin sääntöihin ja turvallisemman tilan periaatteisiin. Lähetämme sähköpostitse opettajien tekemän tasosuosituksen helpottamaan ensi lukuvuoden ryhmän valintaa.

Jatkoilmoittautuminen tehdään ryhmien nimien ja ryhmäkoodien avulla. Numeroi ryhmätoiveesi selkeästi haluttuun järjestykseen. Kirjaathan myös selkeästi ylös, jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään.

Ilmoittautumissivulla on neljä vaihtoehtoa, joiden kautta ilmoittaudutaan:

I Omassa ryhmässään jatkavat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat jatkaa samassa ryhmässä kuin kuluneena vuonna.

II Ryhmää vaihtavat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat vaihtaa ryhmää esimerkiksi, koska he siirtyvät iän puolesta isompien ryhmään tai heille on suositeltu siirtymistä vaativampaan ryhmään. Annathan useamman ryhmätoiveen, jotta vaihto onnistuu varmemmin.

III Lisätuntien ottajat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat ottaa entisen ryhmänsä lisäksi lisätunnin tai lisätunteja. Huomaathan, että sinun täytyy tässä tapauksessa ilmoittautua erikseen myös ryhmässä I. Annathan useamman ryhmätoiveen, jotta lisätunnin ottaminen onnistuu varmemmin.

IV Perheenjäsenet
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaiden perheenjäsenet, jotka haluavat aloittaa sirkusharrastuksen Circus Helsingillä.

 

HUOMIOITAVAA

 • Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta 2023–2024. Syys- ja kevätkaudet laskutetaan kuitenkin erikseen kesäkuussa ja joulukuussa. Mikäli oppilas ei halua jatkaa kevätkaudelle 2024, tulee asiasta ilmoittaa toimistoon marraskuun loppuun mennessä.
 • Ensisijaisesti paikka taataan samassa ryhmässä jatkaville oppilaille, jonka jälkeen käsitellään ryhmän vaihtajat ja lisätuntien ottajat. Lopuksi käsitellään perheenjäsenten toiveet.
 • Mikäli haluat ensisijaisesti vaihtaa ryhmää, mutta voit jäädä vanhaan ryhmääsi, jos vaihto ei onnistu, ilmoittaudu ainoastaan ryhmässä II. Mainitse tässä tapauksessa vanha ryhmäsi selkeästi ryhmätoiveissasi.
 • Mikäli haluat jatkaa vanhassa ryhmässäsi ja ottaa lisätunnin, ilmoittaudu sekä ryhmässä I että ryhmässä III. Mikäli haluat vaihtaa ryhmää ja ottaa lisätunnin, ilmoittaudu ainoastaan ryhmässä II.
 • Jos lapsellesi on tärkeää päästä sirkuskaverin kanssa samaan ryhmään, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kaverit ovat saaneet suositukset eri tasoisiin ryhmiin, suosittelemme valitsemaan heille ryhmävaihtoehdoista helpomman. Samoin mainitkaa, jos perheenne lapset toivovat pääsyä ryhmiin, jotka harjoittelevat yhtä aikaa tai peräkkäin. Huomioimme toiveet mahdollisuuksien mukaan.
 • Ryhmäkohtaiset opettajatiedot varmistuvat kesän aikana. Kaikki Circus Helsingin opettajat ovat taitavia ja asialleen omistautuneita ammattilaisia. Opetuksen laatu on taattu, vaikka ryhmässä olisi eri opettajat kuin kuluneella kaudella.

Huomaathan, että voit ilmoittautua jatkamaan omassa ryhmässä (ryhmä I), vaikka ryhmäsi harjoitusaika olisi muuttunut. Tarkistathan kuitenkin ryhmäsi mahdollisesti muuttuneen koodin ennen ilmoittautumisen täyttämistä.

 • Kaikki naperoryhmät ovat nykyisin perheryhmiä, joissa lapsi harjoittelee yhdessä oman aikuisen kanssa.
 • Huomioithan, että lasten ja nuorten ikäryhmät määritellään nykyisin koululuokkien mukaan

UUDET RYHMÄT

 • 1160 Oselotit (2-3 v. taapero-vanhempi) LA 11-11:45, UUSI 
 • 2120 Kengurunpoikaset (3-4 v. perheryhmä) SU 15:30-16:15, UUSI
 • 2230 Koalat (4-5 v. perheryhmä) TI 17-17:45, UUSI 
 • 2340 Kultapandat (5-6 v. perheryhmä) SU 14:15-15:15, UUSI 
 • 3160 Kissamakit (eskari-ykköset) KE 17:30-18:30, KONTTORISALI, UUSI 
 • 3170 Dalmatialaiset (eskari-ykköset) TI 16-17, KONTTORISALI, UUSI 
 • 3210 Saukot (eskari-ykköset) TI 16-17 JA TO 16-17, UUSI 
 • 4230 Mangustit (2.-3. lk. keskitaso) TO 16-17, UUSI 
 • 4810 Eagles, circus in English (preschool1. gr.) THU 17:15-18:15, KONTTORISALI, NEW 
 • 4910 Leijonat (eskari-ykköset, erityisopetus) MA 17:15-18, KONTTORISALI, UUSI 
 • 4920 Ilvekset (2.-3. lk., erityisopetus) MA 16:15-17, KONTTORISALI, UUSI 
 • 5240 Hietakissat (4.-6. lk. keskitaso) MA 15:15-16:30 UUSI 
 • 5310 Jääkarhut (4.-6. lk. perustaso ) TI 16:45–18 JA LA 13:30-14:45 UUSI 
 • 7210 Sirkuslajit: Delfiinit, (aikuiset, perustaso) PE 17:15-18:45 KONTTORISALI, UUSI 
 • 7420 Handstand: Pandas, in English (adults, intermediate) THU 18:15-19:45, KONTTORISALI, UUSI 
 • 7530 Acro and aerials: Kookaburras, in English (adults, open level) KE 14-15:30, UUSI 
 • 7900 Sarvipöllöt (seniorit, avoin taso) TO 13:45–15, UUSI 


INTENSIIVIRYHMIEN OPPILAAT JA NIIHIN HAKEVAT OPPILAAT

Jatkoilmoittautuminen koskee myös nykyisiä Esiintyvän ryhmän, Valmennusryhmän, Taiturien ja Konkarien oppilaita. Mikäli haluat jatkaa samassa ryhmässä myös ensi kaudella, jatkoilmoittaudu omassa ryhmässä jatkavissa. Mikäli haluat lopettaa harrastuksen, ilmoita asiasta sähköpostitse (info@circushelsinki.fi) viimeistään ma 1.5.

Intensiiviryhmiin haetaan videopääsykokeella. Hae rohkeasti mukaan, jos olet harjoitellut sirkusta tai muuta akrobaattista lajia jo pidempään ja yhteisöllinen sirkusharrastaminen sekä esiintyminen yksin ja yhdessä kiinnostaa! Pääsykoevideo ja kaavake tulee olla täytetty ja lähetetty ma 24.4. Lisätietoa hakemisesta löydät täältä.

Jos olet hakemassa pääsykokeissa intensiiviryhmään, jatkoilmoittaudu ryhmää vaihtavissa. Merkitse jatkoilmoittautumiseen ensimmäiseksi ryhmävaihtoehdoksi hakemasi intensiiviryhmä ja seuraaviksi vaihtoehdoiksi ryhmät, joihin haluat, mikäli sinua ei valita hakemaasi intensiiviryhmään. Huomioimme pääsykokeiden tulokset jatkoilmoittautumisten käsittelyssä.


BRIEFLY IN ENGLISH

Current student will have the opportunity to enrol to circus school for year 2023–2024 before new students’ enrollment. Registration is open for one week on May 1st to 7th.

Registration form is filled online here. Please ask if you have any difficulties with the registration as most of the information is only in Finnish. You can always contact student secretary (info@circushelsinki.fi) and ask her to fill the form for you. You can find next year’s groups and timetable here.

We will send a confirmation e-mail after all registrations have been processed. If you forget to fill the form, you can register with new students after June 5th.

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Soile Vedenpää
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 ( ti-pe klo 10–15)