Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2019–2020

Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2019–2020 on avoinna nykyisille oppilaille viikon ajan toukokuun alussa. Kaikki oppilaat, jotka haluavat jatkaa tulevalle lukuvuodelle, ilmoittautuvat kevään jatkoilmoittautumisen yhteydessä. Jatkoilmoittautumisen avulla varmistetaan, että nykyiset oppilaat voivat jatkaa sirkustelua omassa ryhmässään myös ensi vuonna.

Jatkoilmoittautuminen käynnistyy ma 6.5. klo 9.00 ja päättyy su 12.5. klo 23.59. Ilmoittautumissivulle pääset täältä.

Jatkoilmoittautumisen voi tehdä mainittujen päivämäärien sisällä kaikessa rauhassa. Käsittelemme ilmoittautumiset toukokuun aikana ja lähetämme vahvistukset ryhmiin pääsystä kaikkien ilmoittautumisten käsittelyn jälkeen toukokuun loppupuolella.

Lukukausimaksua ei makseta ilmoittautumisen yhteydessä, vaan syksyn lukukausimaksujen maksulinkit lähetetään sähköpostitse toukokuun lopussa.

Nykyiset oppilaat, jotka eivät ole ilmoittautuneet 6.–12.5. välisenä aikana, mutta haluavat jatkaa, ilmoittautuvat uusien oppilaiden ilmoittautumisen yhteydessä ma 3.6. klo 9.00 alkaen. Huomaathan, että kaikkiin ryhmiin ei enää tuossa vaiheessa ole vapaita paikkoja.

Mikäli oppilas ei halua jatkaa Circus Helsingillä ensi syksynä, ei asiasta tarvitse ilmoittaa erikseen toimistoon.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään ryhmäkoodien ja ryhmien nimien avulla. Tutustuthan ennen ilmoittautumista huolellisesti lukuvuoden 2019–2020 ryhmiin.

Ilmoittautumissivulla näkyy neljä vaihtoehtoa, joiden kautta ilmoittaudutaan:

I Omassa ryhmässään jatkavat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat jatkaa samassa ryhmässä kuin kuluneena vuonna.

II Ryhmää vaihtavat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat vaihtaa ryhmää esimerkiksi ikäryhmän tai tason muuttumisen vuoksi. Annathan useamman ryhmätoiveen, jotta vaihto onnistuu varmemmin.

III Lisätuntien ottajat
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaat, jotka haluavat ottaa entisen ryhmänsä lisäksi lisätunnin tai -tunteja. Huomaathan, että sinun täytyy tässä tapauksessa ilmoittautua erikseen myös ryhmässä I. Annathan useamman ryhmätoiveen, jotta lisätunnin ottaminen onnistuu varmemmin.

IV Perheenjäsenet
Tätä kautta ilmoittautuvat oppilaiden perheenjäsenet, jotka haluavat alkaa käydä tunneilla Circus Helsingillä.

 

HUOMIOITAVAA

Ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta 2019–2020. Syys- ja kevätkausi laskutetaan kuitenkin erikseen toukokuussa ja joulukuussa.

Ensisijaisesti paikka taataan samassa ryhmässä jatkaville oppilaille. Tämän jälkeen toteutetaan ensin ryhmän vaihtajien toiveet, sitten lisätunteja ottavien toiveet ja lopuksi mahdolliset vapaat paikat annetaan perheenjäsenille. Ryhmän vaihtajissa etusijalla ovat oppilaat, joiden ryhmä poistuu lukujärjestyksestä, sitten ne, jotka vaihtavat ryhmää ikäryhmän tai tason vaihtumisen vuoksi.

Mikäli haluat ensisijaisesti vaihtaa ryhmää, mutta voit myös jäädä vanhalle tunnille, jos vaihto ei onnistu, ilmoittaudu ainoastaan ryhmässä II. Mainitse tässä tapauksessa kuitenkin vanha ryhmäsi selkeästi vaihtotoiveissasi.

Mikäli haluat jatkaa vanhassa ryhmässäsi ja ottaa lisätunteja, on sinun ilmoittauduttava sekä ryhmässä I että ryhmässä III.

Numeroi ryhmätoiveesi selkeästi haluttuun järjestykseen. Kirjaathan myös selkeästi ylös, jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään.

Naperoryhmien (3­–7-vuotiaat) ikäjakauma muuttuu lukuvuosittain. Esimerkiksi 3–4-vuotiaiden ryhmästä tulee ensi vuonna 4–5-vuotiaiden ryhmä. Naperoryhmien nimet pysyvät samoina, mutta ryhmäkoodit ovat sidoksissa ikäryhmään. Tarkistathan oikean ryhmäkoodin ennen ilmoittautumista.

Naperoryhmistä kouluikäisten ryhmiin siirtyvien on etsittävä itselleen sopiva 7–9-vuotiaiden ryhmä. Huomaathan, että tämän lukuvuoden 6–7-vuotiaiden naperoryhmistä tulee ensi vuonna jälleen pienempien lasten ryhmiä.

Ryhmäkohtaiset opettajatiedot varmistuvat vasta kesän aikana. Kaikki Circus Helsingin opettajat ovat taitavia ja asialleen omistautuneita ammattilaisia. Opetuksen laatu on taattu, vaikka ryhmässä olisi eri opettajat kuin kuluneella kaudella.

 

MUUTOKSIA TULEVAN KAUDEN RYHMIIN JA LUKUJÄRJESTYKSEEN

Lukujärjestykseen tulee ensi lukuvuodelle joitain muutoksia: uusia ryhmiä, poistuvia ryhmiä, ryhmien tason muutoksia ja harjoitusajan muutoksia. Huomaathan, että voit ilmoittautua jatkamaan samassa ryhmässä (ryhmä I), vaikka ryhmäsi taso olisi muuttunut. Tarkistathan kuitenkin ryhmän uuden koodin ennen ilmoittautumisen täyttämistä.

Ensi lukuvuonna lasten ja nuorten ryhmät jakautuvat 7–9-vuotiaisiin, 10–12-vuotiaisiin ja 13–18-vuotiaisiin. Selkeyden vuoksi myös nuorten ja aikuisten ryhmät saavat omat ryhmäkohtaiset nimet.

Lukujärjestykseen on lisätty kaksi uutta taaperoryhmää (1–2-vuotiaille ja 2–4-vuotiaille) sekä lapsi–vanhempi -ryhmä (3–6-vuotiaille).

Ensi lukuvuonna myös 7–9-vuotiailla on perustason ryhmien lisäksi kaksi keskitason ryhmää. Perustason ryhmät Noutajat ja Koiranpennut muuttuvat ensi lukuvuonna keskitason ryhmiksi.

8–12-vuotiaille perustetaan uusi kaksi kertaa viikossa harjoitteleva keski-/jatkotason ryhmä Lohikäärmeet. Uutena 8–12-vuotiaiden ryhmänä aloittaa myös sirkuksen lisäksi klovneriaan keskittyvä ryhmä Napaketut.

10–12-vuotiaiden ryhmä Kengurut muuttuu keskitason ryhmästä jatkotason ryhmäksi.

Aikuisille perustetaan kaksi uutta perustason ryhmää: lauantaina harjoitteleva starttiryhmä Aavikkoilvekset ja pariakrobatiaan keskittyvä ryhmä Kultasiivet.

Aikuisten nykyinen pariakrobatiaan keskittyvä ryhmä 7120 muuttuu uuden ryhmän myötä keski-/jatkotason ryhmäksi Kaskelotit. Samoin tiistain perustason ryhmä 7130 muuttuu keskitason ryhmäksi Sahahait. Keskitason ryhmistä jatkotason ryhmiksi muuttuvat tiistain 7220 ryhmäksi Miekkavalaat ja keskiviikon 7240 ryhmäksi Albatrossit.

Lukujärjestyksestä poistuvat ryhmät Dalmatialaiset, Siiamilaiset, Lapinkoirat, Jääkarhut ja nuorten lauantain jatkotason ryhmä 6330.

 

INTENSIIVIRYHMIEN OPPILAILLE JA NIIHIN PYRKIVILLE

Jatkoilmoittautumisohjeet ja aikataulu koskevat myös nykyisiä Esiintyvän ryhmän, Valmennusryhmän ja Konkareiden oppilaita. Mikäli haluat jatkaa ryhmässä myös ensi kaudella, ilmoittaudu jatkamaan samassa ryhmässä (ryhmä I).

Intensiiviryhmien pääsykokeet pidetään pe 3.5. Odotathan pääsykokeiden tuloksia, ennen kuin täytät jatkoilmoittautumisen. Tulokset lähetetään jokaiselle kokeisiin osallistuneelle ennen jatkoilmoittautumisajan päättymistä.

 

Ota yhteyttä:
Opintosihteeri Helmi Saukkoriipi
info@circushelsinki.fi
p. +358 44 981 0673 (arkisin klo 9–16)