Jaa Circus Helsinki -muistosi

Circus Helsinki täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuotta vietetään erilaisten tapahtumien merkeissä kesällä ja syksyllä 2021. Elokuussa juhlavuotta vietetään lapsille ja nuorille suunnatuilla YlösAlas-festivaaleilla, ja varsinaisen juhlaviikon järjestämme syyskuussa 4.9.-10.9.2021. Festivaaleilla ja juhlaviikolla on luvassa laaja kattaus huikeita sirkusesityksiä, sirkuskokeilua, näyttely Circus Helsingin vaiheista ja paljon muuta!

Juhlavuoteen liittyen meillä on pyyntö kaikille toimintaan nyt tai aiemmin osallistuneille. Onko sinulla jokin Circus Helsinkiin liittyvä muisto, jonka voisit jakaa meille? Muisto voi olla mikä tahansa sinulle merkityksellinen hetki tai seikka – ensimmäinen kärrynpyöräsi, unohtumaton kevätesitys, sirkusopen kertoma vitsi tai jotakin aivan muuta. Voit kertoa meille muistosi missä tahansa muodossa, esimerkiksi kirjoituksella, runolla, piirustuksella, kuvalla tai videolla. Julkaisemme muistoja Circus Helsingin kanavissa juhlavuoden ajan. Lisäksi yleisö pääsee tutustumaan osaan muistoista juhlaviikon näyttelyssä!

Kirjalliset muistot voit lähettää meille tämän lomakkeen kautta. Mahdolliset kuvat tai muut liitteet voit toimittaa meille sähköpostitse (info@circushelsinki.fi) tai postitse (Sörnäisten rantatie 22, 00540 HKI).