Infoa uusille oppilaille

 

Tunnille saapuminen:
Opettaja noutaa lapsiryhmien oppilaat tunnille sirkuksen aulatilasta. Vanhemmat voivat tulla seuraamaan pienten lasten ensimmäistä tuntia salin puolelle, mutta pääsääntöisesti lapset harjoittelevat salissa opettajien johdolla ilman vanhempia. Kauden puolivälissä järjestämme avoimien ovien viikon, jolloin vanhemmat ovat jälleen tervetulleita seuraamaan lastensa tunteja. Vanhemmat voivat odottaa tunnin ajan sirkuksen aulassa. Tunnin päätyttyä vanhemmat noutavat lapset aulasta.

Suuri sali jaetaan kolmeen osaan (musta, punainen ja sininen) akustoivilla verhoilla ja salissa harjoittelee samanaikaisesti kolme ryhmää. Kaikki ryhmät pääsevät harjoittelemaan vuorotellen jokaisessa osassa.

Vaatetus:
Tunnille tullaan liikuntaan sopivissa vaatteissa. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin ja tietyillä välineillä sukat jalassa. Pitkät hiukset on hyvä pitää kiinni. Talviaikaan suosittelemme kerrospukeutumista, sillä salin lämpötila laskee kovilla pakkasilla. Sirkuskoululla on erilliset pukeutumis- ja peseytymistilat tytöille ja pojille. Alle kouluikäiset lapset, jotka tarvitsevat vanhemman apua pukuhuoneessa, käyttävät vanhemman sukupuolen mukaista pukuhuonetta. Otathan arvotavarasi mukaan salin puolelle! Muista myös juomapullo.

Poissaolot ja korvaaminen:
Jos koululais- tai nuortenryhmien oppilas (7–18-vuotiaat) on poissa sairauden tms. syyn vuoksi, hän voi korvata poissaolon toisen ryhmän tunnilla tai sunnuntain avoimissa harjoituksissa. Korvaustunneista ja pidemmistä poissaoloista tulee sopia erikseen opintosihteerin kanssa (info@circushelsinki.fi). Naperoryhmien oppilailla ei ole korvausmahdollisuutta. Aikuisryhmien oppilaat sekä vauva-, taapero- ja perheryhmien aikuiset voivat korvata poissaolojaan aamuakrobatiatunneilla tai avoimissa harjoituksissa sunnuntaisin. Korvaaminen tulee suorittaa saman lukukauden aikana.

Vakuutus:
Alle 20-vuotiaat oppilaat on vakuutettu Folksam Vahinkovakuutus Oy:ssä. Vahinkotapauksessa opettaja antaa oppilaalle mukaan vahinkoilmoituslomakkeen. Yli 20-vuotiaat huolehtivat itse vakuutusturvastaan.

Turvallinen kulku sirkukselle:
Suvilahden alueella on paljon toimijoita sekä liikkuvia lapsia ja alueella järjestetään yleisötapahtumia läpi vuoden. Olethan siis varovainen autolla liikkuessasi! Suosittelemme julkisilla kulkuvälineillä ja kävellen saapumista sekä sään salliessa vilkkaan Sörnäisten rantatien ylittämistä ylikulkusillan kautta. Tarkemmat saapumisohjeet löydät täältä.

Viestintä:
Lähetämme kuukausittain infokirjeen ajankohtaisista asioista ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Seuraathan meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!